Galatasaray Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi

Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı! Wilfried Zaha gelişmesi

31.03.2024 - 12:38 | Son Güncellenme:

24. şampiyonluğa odaklanan Cim Bom'da transfer operasyonları devam ediyor ancak teknik direktör Okan Buruk'un aklı zaferde... Bu doğrultuda çalışmalarına devam eden başarılı hoca yoğun mesai harcıyor. Buruk gözlerin üzerinde olduğu Kerem Aktürkoğlu için de kararını verdi.

Okan Buruktan Kerem Aktürkoğlu kararı Wilfried Zaha gelişmesi

Sezonun bitimine 8 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde zirvede yer alan Sarı-Kırmızılılar, üst üste 2. şampiyonluğunu kazanmak için geri sayıma başladı. Şampiyonluk kupasını 24. kez müzesine götürmek isteyen Galatasaray, yaz transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte de çalışmalarını hızlandırdı.

Haberin Devamı

İnişler-çıkışlar yaşanıyor

Yönetim gelecek sezon için yoğun mesai harcarken teknik direktör Okan Buruk ise lige odaklandı. Süper Lig'de kalan tüm maçlarını kazanarak zafere uzanmayı amaçlayan başarılı hoca bu sezon, geçen sezonki kadar kadrosundan tam anlamıyla istediği verimi alamadı. Sezon başında kadroya katılan yıldızlar pek beklentileri karşılayamazken bazı oyuncular da inişler-çıkışlar yaşadı.

1 numaralı tercih

Bu konudaki ilk göze çarpan isimlerden biri de Kerem Aktürkoğlu... Bu sezon 14 gol, 8 asistle oynayan başarılı futbolcunun son haftalarda formu düşmüştü. A Milli Takım’da da performansıyla beklentilerin altında kalan Kerem Aktürkoğlu, yine hocası Okan Buruk’un 1 numaralı tercihi olacak.

Haberin Devamı

Zaha'ya şans gelebilir

Buruk, ligdeki Hatay sınavında da Zaha’yı kulübede oturtup, oyuna Kerem’le başlamanın hesapları içinde. Ancak 25 yaşındaki futbolcu yine etkisiz kalırsa, sezonun kalan bölümünde Zaha’nın daha fazla ilk 11’de şans bulacağı ifade ediliyor.