Şampiyonlar Ligi Okan Buruk'un yardımcısı Garcia Gomez zaferin şifrelerini verdi

Okan Buruk'un yardımcısı Garcia Gomez zaferin şifrelerini verdi

29.11.2023 - 12:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un yardımcısı Ismael Garcia Gomez, Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Manchester United'a karşı oynacakları karşılaşma için "İki takımın da 'Belki berabere kalırız ve son maçta ne olacağını görürüz' diyeceğini sanmıyorum. Old Trafford'daki gibi çok açık ve heyecanlı bir maç olacak" dedi.

Okan Burukun yardımcısı Garcia Gomez zaferin şifrelerini verdi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un yardımcısı Ismael Garcia Gomez, Manchester United'ı ilk maçta nasıl yendiklerini anlattı, bu akşam nasıl bir maç olacağına yönelik de düşüncülerini açıkladı. ESPN'e konuşan İspanyol çalıştırıcı, iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacaklarını bu yüzden çok heyecanlı bir maçın futbolseverleri beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

'Gruptaki son maç düşünülmüyor'

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı "Gruptaki son maçta neler olabileceği konusunda spekülasyon yapmayacağız, bu yüzden Old Trafford'da olduğu gibi çok açık bir maç olacağını düşünüyorum. İki takımın da 'belki berabere kalırız ve son maçta ne olacağını görürüz' diyeceğini sanmıyorum. Her iki takımın da gruptan çıkma şansı var, bu yüzden çok heyecanlı bir maç olacak" dedi.

Okan Burukun yardımcısı Garcia Gomez zaferin şifrelerini verdi

'Cesurduk, risk aldık, zorladık'

Garcia Gomez, Cim Bom'un deplasmandaki maçta Manchester United'ı risk alarak yendiğini dile getirdi. Risk aldıkları için ilk golü yediklerini ancak maçı kazandıklarını aktaran Gomez "Cesur olmaya ve yüzde 100 kazanmaya çalıştık. Sahip oldukları oyuncular yüksek kalitede ama bir engel çıktığında işleri zorlaşıyor. Planımız topa sahip olduklarında United'ı zor durumda bırakmaktı" dedi.

Haberin Devamı

'Pres yapınca zorlanıyor, gerginleşiyorlar'

İngiliz ekibinin kaliteli oyuncuları olduğunu ancak zayıf yanının baskı altında oynamak olduğunu ifade eden Galatasaray yardımcı antrenörü şunları söyledi: "Manchester United'ın iyi fikirleri var ama pres yoğunluğu yüksek bir takımla karşılaştıklarında zorlanıyorlar. İzlediğimiz maçlarında zorluklar yaşadıklarını gördük. Özellikle ilk yarıda işler iyi gitmediğinde, oyuncular biraz gerginleşebiliyor. Old Trafford'da oynadığımız maçta da böyle oldu."

Okan Burukun yardımcısı Garcia Gomez zaferin şifrelerini verdi

'Galatasaray'a değil, atmosfere gelin'

Kendisinin daha önce İtalya, İspanya ve Yunanistan'da çalıştığını hatırlatan Garcia, Galatasaray'daki tribün atmosferini hiç bir yerde görmediğini söyleyerek, "Arkadaşlarıma buraya Galatasaray'ı izlemeye gelmeyin, atmosfer için gelin diyorum. İnanılmaz bir şey. Galatasaray'ın oynadıkları en zor atmosfer olduğunu söyleyen bazı büyük futbolcular var. Bu çok şey anlatıyor" diye konuştu.