Galatasaray Okan Buruk'un yeni prensleri! Antrenmanda dikkat çekti

Okan Buruk'un yeni prensleri! Antrenmanda dikkat çekti

02.07.2022 - 21:13 | Son Güncellenme:

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdüren Galaatsaray'da Okan Buruk'un neşeli tavrı dikkat çekti. Öte yandan antrenmanda genç takımdan gelen isimler yer aldı.

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde tamamı basına açık gerçekleştirilen antrenman fiziksel çalışma ile başladı ve sonrasında futbolcular 3 gruba ayrılıp, top kapma çalışması yaptı.

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

OKAN BURUK ÇALIŞMAYA DAHİL OLDU
Okan Buruk da top kapma çalışmasına dahil oldu. Daha sonra 4 gruba ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak hücum ve savunma organizasyonları üzerinde bir çalışma gerçekleştirdi. Bu çalışmada kondisyon idmanı yapıldı.

Antrenmanda altyapıdan 16 futbolcu yer alırken, milli takımlara giden isimlerin yanı sıra izinli olan Marcao ve Sacha Boey yer idmanda almadı.

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

MİLLİLER PAZARTESİ KATILACAK
Milli takımlara gittikleri için ekstra izinli olan Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Mustafa Muhammed, Alexandru Cicaldau, Victor Nelsson ve Barış Alper Yılmaz, 4 Temmuz Pazartesi günü yeni sezon çalışmalarına başlayacak.

Haberin Devamı

Yeni transfer Kazımcan Karataş'ın da Ümit Milli Takım'a gittiği için 4 Temmuz'a kadar izinli olduğu bildirildi.

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

AYHAN AKMAN'IN OĞULLARI İDMANDA
Ayhan Akman'ın Galatasaray altyapısında forma giyen çocukları Hamza Akman ve Efe Akman, A Takım ile çalışan genç oyuncular arasında yer aldı

CENK ERGÜN TAKİPTE
Antrenmanın bir bölümünü Futbol Direktörü Cenk Ergün de takip etti. Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

BEKNAZ ALMAZBEKOV İDMANDA
İdmanda yer alan bir diğer isim ise Beknaz Almazbekov oldu. Beknaz ayrıca bu sezon Galatasaray U19 takımı ile şampiyonluk yaşamıştı. Galatasaray'ın Kırgız oyuncusu Beknaz Almazbekov yeni yabancı kuralına göre A Takım'a yükselebilecek. Kurala göre 21 yas altı 10 kez milli olması gerekiyor. 16 yaşındaki Beknaz 11 kez milli oldu.

Galatasaray'a 13 yaşında transfer olan Beknaz Almazbekov'un Türkiye'deki yabancı kuralı nedeniyle forma şansı bulması oldukça zordu. 5 yıldır Türkiye'de olmasına rağmen Türk vatandaşlığına geçse bile Türk statüsünde oynayamıyordu. Kurala göre profesyonel olduktan 5 yıl sonra Türk statüsü için başvurabiliyorsunuz. Bu başvurudan 5 yıl sonrada eğer kendi milli takımınızda oynamazsanız Türk statüsüne geçebiliyordunuz.

Haberin Devamı

Okan Burukun yeni prensleri Antrenmanda dikkat çekti

BEKNAZ 11 KEZ MİLLİ FORMA GİYDİ
TFF'nin yeni açıkladığı yabancı kuralına göre 14 yabancı dışında 3 tane 21 yaş altı kendi ülkesinin milli takımlarında 10 kez forma giymiş oyuncularda kadroda bulundurabilecek. Beknaz Almazbekov 16 yaşında A Milli Takım'a davet almıştı. Hazırlık maçı dahil bu dönemde 2 kez A Milli Takım forması giyen genç yıldız adayı ayrıca alt yaş gruplarında 9 kez Kırgızistan Milli Takım forması terletmişti.

16 yaşındaki futbolcu yakın zamanda en genç yaşta Kırgızistan Milli Takım forması giyen oyuncu olarak tarihe geçmişti.