Galatasaray ‘Ölüm tehditleri aldım’

‘Ölüm tehditleri aldım’

10.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’la 2 yıllık sözleşme imzalayan Cesare Prandelli, İtalya Milli Takımı’nın, Dünya Kupası’ndan elenmesinden sonra ölüm tehditleri aldığını açıkladı.

‘Ölüm tehditleri aldım’


TT Arena’daki imza töreninin ardından ülkesinden gelen gazetecilerin sorularını yanıtlayan İtalyan hoca, “Dünya Kupası şokunu atlatmak kolay değildi. Ancak yeni bir hedef bana yardımcı olabilirdi. Galatasaray’ı önce reddettim. Fakat Başkan Ünal Aysal 8 antrenörün kendisinden haber beklediğini söyledi. Tabii ölüm tehditleri içeren mektupları posta kutumda görmek veya bana karşı olan haberleri okumak ve yayınları dinlemek insanı kötü hissettiriyor. Bir de ailem var tabii aklını bile kaçırabilirsin. Kötü niyetli insanlar dünyayı kendileri gibi görüyor. Diğerleri gibi istifa etmeyip, üste para mı alsaydım?” dedi.
İtalyan kamuoyuna, “Ben adam öldürmedim” demek istediğini kaydeden Prandelli, “Costa Concordia kazasında gemisini ilk terk eden kaptan Schettino ile bir tutuldum. Ben hiçbir şeyden kaçmadım ama İtalya’dan bir takımdan teklif alsaydım kabul eder miydim şimdi bilemiyorum. Umarım bunların hepsi yakında biter. Dört yıllık milli takım deneyiminden sonra bunları hak etmedim” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

ANLAMLI HEDİYE

Cesare Prandelli ilk hediyesini Başkan Ünal Aysal’dan aldı. Aysal imzaladığı Galatasaray Tarihi kitabını İtalyan teknik adama hediye etti. Prandelli’ye, Atatürk’ü ve Galatasaray’ın tarihi başarılarını anlatan Aysal, tecrübeli teknik adama sarı-kırmızılı kulübün rozetini de verdi.