Galatasaray Önce Ronaldo, şimdi de Pirlo

Önce Ronaldo, şimdi de Pirlo

02.12.2013 - 14:10 | Son Güncellenme:

Juventus doktorları, Udinese maçında sakatlanan Pirlo'nun ilk kontrollerinin ardından Galatasaray maçını kaçırma riskinin olduğunu dile getirdiler

Önce Ronaldo, şimdi de Pirlo

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Juventus'ta Andrea Pirlo şoku yaşanıyor. Real Madrid maçında rakibin yıldızı Ronaldo sakatlığı nedeniyle forma giyemezken, sarı kırmızılılara karşı İtalyan ekibi de en önemli oyuncusundan mahrum kalma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Udinese ile yapılan lig karşılaşmasının 15. dakikasında sakatlanarak kenara gelen oyuncunun durumu ile ilgili ilk gelen haberler siyah-beyazlı camiayı mutlu etmedi. Dizinden sakatlanan 34 yaşındaki oyuncunun durumunun çok iç açıcı görünmediği belirtilirken İtalyan basınında bugün, "Juventus'ta Pirlo'nun durumu ile ilgili endişe hakim" ve "Galatasaray maçını kaçırma riski var" başlıkları atıldı.

Conte de endişeli

Rakip takımdan Lazzari ile girdiği mücadelede dizinden sakatlanan oyuncunun darbeye bağlı olarak bu bölgesinde bir şişlik meydana geldiği bildirildi. Kulüp doktorlarının ilk gözlemlerine göre oyuncunun sıradaki Bologna maçında oynamamasına kesin gözüyle baktıkları, gelecek haftaki Galatasaray karşılaşmasını kaçırmasının da ihtimal dahilinde olduğunu söyledikleri belirtildi. Deneyimli futbolcunun ilk kontrollerinin ardından kesin durumu, detaylı inceleme sonrasında belli olacak.

Bu arada Teknik Direktör Antonio Conte de yaptığı açıklamada, "Dizindeki sakatlığın ciddi olmamasını umuyoruz. Bizim için çok önemli bir oyuncu. Bu konuda iyimser olmayı istiyorum. Bir an önce iyileşmesi en büyük dileğim" dedi.

Yazarlar