Fenerbahçe Önder Turacı'dan flaş Fenerbahçe yorumu!

Önder Turacı'dan flaş Fenerbahçe yorumu!

24.10.2018 - 14:51 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi D grubundaki 3. maçında Anderlecht'e konuk olacak Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Önder Turacı karşılaşma öncesinde Belçika basınına açıklamalarda bulundu.

Önder Turacıdan flaş Fenerbahçe yorumu

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde D grubundaki üçüncü maçına yarın Anderlecht karşısında çıkacak. Sarı Lacivertliler'in Belçika ekibiyle deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde eski futbolcuları Önder Turacı'dan açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

37 yaşındaki eski Fenerbahçeli, mücadele öncesinde şu yorumları yaptı:

"Fenerbahçe, ligde oynadığı 9 maçta 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. Böyle bir şey 50 yıldan uzun bir süredir görülmüyordu. Bu duruma neden olarak başkan değişimi ve teknik direktörlüğe Phillip Cocu'nun getirilmesi gösteriliyor. Aynı şekilde oyuncu grubu da yeni. Dolayısıyla tüm bunlar, takımın inanılmaz kötü sonuçlar almasına neden oldu. Bu, bir gerçek. Türkiye'de taraftarlar için isimler ve sonuçlar önemli. Biri diğerinden bağımsız ilerlemez ve bu, hep böyleydi. Ancak Türk futbolu değişim yaşadı. Günümüzde çok büyük isimleri transfer etmek artık kazanmak için yetmiyor. Neredeyse her ligde kendini gösteren küçük kulüpler var. Bu da yayın haklarının paylaşımı sayesinde gerçekleşti. Akhisarspor'un geçtiğimiz sene Fenerbahçe'yi Türkiye Kupası finalinde yenmesi, küçük takımların üç büyükleri zorlamaya başladığının kanıtı. Her ne kadar Bursaspor, 2010'da şampiyon olsa da benim zamanımda durum böyle değildi. Sürprizler her zaman gerçekleşebilir ancak burada ligin büyük bir değişimi söz konusu." (Fanatik)

Haberin Devamı