Galatasaray Ontivero ve Jem Paul Karacan'ın sözleşmesi feshedildi

Ontivero ve Jem Paul Karacan'ın sözleşmesi feshedildi

06.01.2017 - 10:10 | Son Güncellenme:

Galatasaray'dan sezon başı Montreal Impact'e gönderilen Lucas Ontivero'nun sözleşmesinin feshedildiğini KAP'a bildirdi. Ontivero'nun ardından Jem Paul Karacan'ın sözleşmesi de feshedildi.

Ontivero ve Jem Paul Karacanın sözleşmesi feshedildi

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink tarafından kamp kadrosuna alınmayan Lucas Ontivero'nun sözleşmesi 550 bin euro karşılığında feshedildi.

Haberin Devamı

İşte Galatasaray'ın KAP'a yaptığı Ontivero açıklaması;

'Profesyonel futbolcumuz Lucas Elias Ontivero ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, 2017-2018 futbol sezonu sonuna kadar sözleşmesi gereği alacağı toplam 925.000 Euro tutarındaki sabit transfer ücreti yerine futbolcuya 550.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.' denildi.
Jem Paul Karacan'ın da sözleşmesi feshedildi

Galatasaray, Ontivero'nun sözleşme feshinin ardından bir ayrılığı daha açıkladı. Sarı kırmızlı ekip Jem Paul Karacan'ın sözleşmesinin 250 bin euro karşılığında feshedildiğini açıkladı.

Profesyonel futbolcumuz Jem Paul Karacan ile sözleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir. Buna göre, 2017 – 2018 futbol sezonu sonuna kadar sözleşmesi gereği alacağı toplam 900.000 Euro tutarında sabit transfer ücreti yerine futbolcuya 240.000 Euro fesih tazminatı ödenecektir.' denildi.

Haberin Devamı

Ontivero'nun menajeri de duyurmuştu

22 yaşındaki oyuncunun menajeri Juan Arnadilla, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sarı-kırmızılı kulübe veda ettiklerini duyurdu.

Arnadilla yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

"Lukas ile birlikte Galatasaray'a teşekkür ediyoruz. İnşallah bir gün yeniden bir araya geliriz. Yaşasın Galatasaray"

Menajer Arnadilla daha önce yaptığı açıklamada "Lucas Galatasaray'da oynamak istiyor. Hak ettiği fırsatın verilmesini umuyorum" ifadelerine yer vermişti.

2018'e kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Ontiverio da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile sözleşmesinin feshedebileceğini açıklamış ve şöyle konuşmuştu;

"Montreal beni almak istiyordu ama maaşımı da düşürmek istediler. Ben de kabul etmedim. Şu an nerede oynayacağım konusunda kesin bir şey yok. Ben ve menajerim Galatasaray ile görüşeceğiz ve nasıl bir yol izleyeceğimizi göreceğiz"