1.Lig Orduspor pes etmiyor

Orduspor pes etmiyor

28.04.2014 - 15:53 | Son Güncellenme:

Kulüp Basın Sözcüsü Türkmen, "Ankaraspor maçı öncesi 'moral bozukluğu, vazgeçmek bize yakışmaz' demiştik, geldiğimiz noktada vazgeçmediğimizi bütün kamuoyuna gösterdik"

Orduspor pes etmiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un basın sözcüsü Adem Türkmen, "Ankaraspor maçı öncesi 'moral bozukluğu, vazgeçmek bize yakışmaz' demiştik, geldiğimiz noktada vazgeçmediğimizi bütün kamuoyuna gösterdik" dedi.

Haberin Devamı

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankaraspor'u 3-1 gibi net bir skorla yenerek Süper Lig umutlarını ligin son haftasına taşıdıklarını söyledi. Son haftalarda alınan olumsuz sonuçlara rağmen, morallerini hiç bozmadan mücadeleye devam ettiklerini anlatan Türkmen, şöyle konuştu: "Oyuncu arkadaşlarımız çok iyi mücadele ettiler. Ankaraspor karşısında oynanması gerektiği gibi oynadılar. Sonucunda da 3-1 gibi net bir skorla galip geldiler. Kahramanmaraşspor da Balıkesirspor önünde maçın son anlarına kadar öndeydi fakat istediğimiz olmadı. Biz sonuna kadar bu işi takip edeceğiz. Ankaraspor maçı öncesi 'moral bozukluğu, vazgeçmek bize yakışmaz' demiştik, geldiğimiz noktada vazgeçmediğimizi bütün kamuoyuna gösterdik. Bu hafta oynayacağımız Şanlıurfaspor maçından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ondan sonra da diğer maçların sonuçlarına bakacağız."

Haberin Devamı

"Teknik direktör değişikliği olumlu yansıdı"

Türkmen, Ankaraspor maçı öncesi takımda teknik direktör değişikliğine gittiklerini anımsatarak, şunları kaydetti: "Teknik direktör değişiklikleri genel anlamda takımlara olumlu yansır, bize de olumlu yansıdı. Bunu hem oyun olarak hem de skor olarak herkes gördü. Bizce tam zamanında oldu, belki biraz daha erken olabilirdi ama zamanlaması itibarıyla ve ortaya çıkan sonuca göre olumlu bir karar aldığımızı bize gösteriyor."