Beşiktaş ORMAN’DAN KARA TABLO

ORMAN’DAN KARA TABLO

25.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

New York’ta baloya katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz’ diye Beşiktaş’ı mali sıkıntılar içine sokmayız” dedi, “Belki hiç transfer yapmayabiliriz” dedi

ORMAN’DAN KARA TABLO

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer konusunda olumsuz bir tablo çizdi, taraftarda hayal kırıklığı yarattı.
Beşiktaş USA Derneği tarafından New York Roosevelt Otel’de düzenlenen balo öncesi konuşan Orman, Türkiye’nin olağanüstü bir ekonomik durum yaşadığını kaydederek, euronun 3.2 liraya yükseldiğini bunun da gelirlerinin çoğu lira olan kulübe yüzde 25 ek gider oluşturduğuna dikkat çekti. Stoper ve orta saha mevkilerine oyuncu baktıklarını anlatan Orman, “Transfer yapacağız veya transferle taraftarımızı o dakika içinde memnun edeceğiz diye Beşiktaş’ı mali sıkıntılar içine sokmayız” dedi. Mantıklı davranmaları gerektiğini ifade eden Beşiktaş Başkanı, “Arkadaşlarımız görüşmeler yapıyorlar belki hiç transfer yapmayabiliriz” diye konuştu.
Gazetecilerin, inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bir tören düzenlenip düzenlenmeyeceğini sormaları üzerine de Orman, “Başbakanımızın programı çok yoğun biliyorsunuz. Bir de Türkiye hakikaten aralık ayından beri özel bir durumla karşı karşıya. O da Sayın Başbakan’ın üzerindeki yoğunluğu artırıyor. Artık onun programı ne zaman müsait olursa o zaman bir
tören yapacağız” dedi. İnşaatın hızından memnun olmadığını da kaydeden Beşiktaş Başkanı, “İnşallah 7 ay sonra bitecek” yorumunu yaptı.
İkinci yarıda oynayacakları iç saha maçlarındaki stada da değinen Fikret Orman, “Hava şartları iyi olduğu takdirde, yani büyük kar, fırtına gibi bir durum olmadığı takdirde Olimpiyat Stadı’nda oynamak istiyoruz” dedi, havaların kötü olması durumunda ise maçları Kasımpaşa’da oynayabileceklerini belirtti.

Haberin Devamı

‘Takımı hazır görmedim’

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın sonucundan memnun olmadığını belirterek, “Kazanmamız gereken bir maçtı” dedi. Maçı ABD’nin New York kentindeki Babylon kulüpte siyah-beyazlı taraftarlarla izleyen Orman,”Takımı çok hazır görmedim. İkinci yarı birazcık daha toparlandık ama günümüzde değildik” diye konuştu.