Galatasaray Oyuncu Devrim Özkan'dan Galatasaray paylaşımı!

Oyuncu Devrim Özkan'dan Galatasaray paylaşımı!

25.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İsmi Lucas Torreira ile aşk dedikodularına karışan Devrim Özkan'dan Galatasaray paylaşımı geldi.

Oyuncu Devrim Özkandan Galatasaray paylaşımı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle yıldızı parlayan Devrim Özkan, çok büyük bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor. Muslera'nın eşi Patricio'nun doğum gününde Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreria ile samimi bir şekilde poz veren Devrim Özkan aşk dedikodularının başlamasına neden olmuştu.

Haberin Devamı

GALATASARAY PAYLAŞIMI
Başarılı oyuncudan Galatasaray - Bayern Münih maçıyla ilgili paylaşım geldi. Mücadeleyi tribünde izleyeceği iddia edilen Özkan, arabadan paylaşımda bulundu. Güzel oyuncu 'Yensen de yenilsen de' notunu paylaştı.

ÖZKAN'DAN TORRERIA YANITI
Oyuncu Devrim Özkan Galatasaraylı Lucas Torreira ile aşk yaşadığı iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Aşk yaşadıkları iddialarıyla gündemden düşmeyen Özkan ve Torreira, en son Miami'de görüntülenmişti. Daha önce Torreira ile ilgili, "Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum" diyerek aşk iddialarını yalanlayan oyuncu, bu kez farklı bir yanıt verdi.

Oyuncu Devrim Özkandan Galatasaray paylaşımı

Güzel oyuncu, "Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira ile bu yaz Miami'de görüntülendiniz bu konu hakkında ne söylemek istersiniz?" sorusuna, "Her şey göründüğü gibi..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Galatasaray’ın kadrosuna geçtiğimiz sezon katılan Lucas Torreira başarılı performansıyla taraftarın gönlünde taht kurmuştu. Uruguaylı futbolcunun kariyerinde Arsenal, Fiorentina, Atletico Madrid, Sampdoria gibi önemli takımlar bulunuyor.

Oyuncu Devrim Özkandan Galatasaray paylaşımı

GALATASARAY KAYBETTİ
Galatasaray, sahasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi.

RAMS Park'ta oynanan maçı Bayern Münih 3-1 kazandı. Mücadelenin 8. dakikasında Bayern Münih, Kingsley Coman ile 1-0 öne geçti. Galatasaray, Mauro Icardi'nin 30. dakikada penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı. Bayern Münih 73. dakikada Kane ve 79. dakikada ise Musiala'nın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Maçta başka gol çıkmadı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Alınan bu sonuçla birlikte Galatasaray, 4 puanda kaldı. Bayern Münih ise puanını 9 yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar