İngiltere Premier Lig Ozan Tufan gollerine devam ediyor! Orta sahadan kaptı, yine attı

Ozan Tufan gollerine devam ediyor! Orta sahadan kaptı, yine attı

17.08.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transferinden bu yana müthiş bir performans gösteren Ozan Tufan yine sahneye çıktı. Ligde Burnley ile karşılaşan Hull City'de yıldız futbolcu Ozan Tufan tekrar ağları sarstı. İşte detaylar...

Ozan Tufan gollerine devam ediyor Orta sahadan kaptı, yine attı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, birçok Süper Lig yıldızını kadrosuna katmış, bu isimlerden biri de Fenerbahçe'den aldığı Ozan Tufan'dı. Kariyerini İngiltere'de sürdüren Ozan Tufan gollerine ara vermiyor.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DEN 5 TRANSFER

Hull City, transferde Süper Lig'de forma giyen tam 5 oyuncuyu bünyesine kattı. İngiliz ekibi, Fenerbahçe'den Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik, bir dönem Galatasaray forması giyen Michael Seri ve son olarak da Yeni Malatyaspor'dan Benjamin Tetteh'le sözleşme imzaladı.

Ozan Tufan gollerine devam ediyor Orta sahadan kaptı, yine attı

WATFORD'TA DA TUTUNAMIŞTI

Futbol kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Ozan Tufan, Süper Lig'de gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselmişti. 27 yaşındaki futbolcu Fenerbahçe'de uzun yıllar forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Premier Lig ekibi Watford'a kiralanmış ancak burada beklentilerin altında kalmıştı.

GOLLERLE BAŞLADI, BURNLEY'İ DE BOŞ GEÇMEDİ

Bu sezon ise Championship ekibi Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, yeni takımına gollerle giriş yaptı. Ligin ilk haftasında Bristol City karşısında penaltıdan bulduğu golle Championship defterini açan Ozan Tufan, 4. hafta maçında Burnley deplasmanında da boş durmadı.

Haberin Devamı

Ozan Tufan gollerine devam ediyor Orta sahadan kaptı, yine attı

ORTA SAHADAN ALDI, GOLÜNÜ ATTI

Burnley maçının 25. dakikasında orta sahada aldığı topu rakip ceza sahasına kadar süren Ozan Tufan vuruşunda kaleci Arijanet Muric'i mağlup etti ve topu filelerle buluşturdu.

Ozan Tufan gollerine devam ediyor Orta sahadan kaptı, yine attı

4 MAÇTA 2. GOL

Milli futbolcu Ozan Tufan bu sezon Hull City ile Championship'te çıktığı dördüncü maçında ikinci golünü kaydetti.

Ozan Tufan gollerine devam ediyor Orta sahadan kaptı, yine attı

DOĞUKAN KADRODA YER ALMADI

Hull City'de Allahyar 55, Benjamin Tetteh 64, Oscar Estupinan 76 ve Ozan Tufan 77 dakikada sahada kaldı. Doğukan Sinik ise maç kadrosunda yer almadı. Bu sonucun ardından Hull City, 8 puana yükseldi. Burnley puanını 5 yaptı.

KUPADA ATTIĞI GOL OZAN'A YAZILMAMIŞTI

Lig Kupası'nda 2-1 kaybettikleri Bradford mücadelesinde de Ozan Tufan ceza sahası çizgisinden sert bir şut göndermiş, kalecinin sırtına çarpan top ağlarla buluşmuştu. Ancak bu gol Ozan Tufan'a yazılmamıştı.