Fenerbahçe ÖZEL | Fenerbahçe'de sona doğru! Vincenzo Montella çok yakın

ÖZEL | Fenerbahçe'de sona doğru! Vincenzo Montella çok yakın

17.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası yeni teknik direktörü kısa süre içerisinde belirlemek isteyen Fenerbahçe, Vincenzo Montella'da sona doğru yaklaşıyor. İşte detaylar...

ÖZEL | Fenerbahçede sona doğru Vincenzo Montella çok yakın

Teknik direktör konusunu kısa sürede nihayete erdirmek isteyen Fenerbahçe’de adaylar arasında Vincenzo Montella ismi ağır basıyor. İtalyan çalıştırıcının sahip olduğu artılarla sarı-lacivertli kulübe daha yakın olduğu vurgulanıyor.

Haberin Devamı

TARAFTARIN İSTEDİĞİ OYUN TARZINA TAKIN

Şampiyonluk baskısını kaldırabileceği, taraftarların istediği oyun tarzına yatkın olduğu, büyük takım tecrübesini edinmesi dikkat çekiyor. Bilhassa bu sezon Adana Demirspor’u ligde 4.’lüğe taşıyıp, Avrupa bileti almasını sağlayan Montella’nın hem yıldız yönetimi hem de baskılı ortama alışık olması da biliniyor. Montella futbolculuk döneminde de Sampdoria ve Roma gibi önemli kulüplerde oynamış, İtalya Milli Takımı’nda yer almıştı.

ÖZEL | Fenerbahçede sona doğru Vincenzo Montella çok yakın

MALİYETİ KULÜBÜ ZORLAMAYACAK

Başkan Ali Koç’un da bu sezon için tercihi yabancı bir teknik direktördü. Yabancı teknik adamlar arasında Montella’nın artıları öne çıktı. Yine İtalyan çalıştırıcının maliyet açısından da kulübü zorlamayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Bugünkü Olağan Mali Genel Kurul’da Başkan Ali Koç’un yeni teknik direktör konusunda camiayı bilgilendirmesi de bekleniyor.

YARDIMCISI DUYURDU

Vincenzo Montella’nın ekibinde yer alan yardımcı antrenörü Massimo Crivellaro, İtalya basınına önemli bir açıklama yaptı. Fenerbahçe’den gelen teklifi doğrulayan Crivellaro, “İtalya’dan herhangi bir kulüpten bize gelen bir teklif yok. Türkiye’de ise Adana Demirspor dışında başka bir kulüpte mücadele etme ihtimalini değerlendireceğiz. Benim de niyetim, birlikte harika zamanlar geçirdiğim Montella ile yola devam etmek” dedi.