Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan Fred'e transfer teklifi! Manchester United'ın istediği rakam belli oldu

ÖZEL | Galatasaray'dan Fred'e transfer teklifi! Manchester United'ın istediği rakam belli oldu

15.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Geride kalan sezonu şampiyon olarak bitiren Galatasaray, gelecek sezon içinde aynı başarıyı göstermek istiyor. İddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'da forma giyen yıldız futbolcu Fred'e transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Öte yandan İngiliz temsilcisinin Brezilyalı futbolcu için istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

ÖZEL | Galatasaraydan Frede transfer teklifi Manchester Unitedın istediği rakam belli oldu

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyon olmayı hedefliyor. Kadrosuna yıldız futbolcular dahil etmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Manchester United'ın Brezilyalı futbolcusu Fred'e transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Bunun yanında Premier Lig ekibinin Fred için istediği bonservis bedeli ortaya çıktı.

Haberin Devamı

HAZIRLIK MAÇINDA KAZANAN ÇIKMADI

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Austria Wien ile kozlarını paylaştı. Karşılaşma Generali Arena'da oynandı. Austria Wien - Galatasaray maçı 1-1'lik skorla berabere bitti. Austria Wien'in golünü 49'da Holland kaydederken, Galatasaray'ın golünü ise 83'te Barış Alper Yılmaz kaydetti.

LUCAS TORRERİRA’NIN DURUMU BELLİ OLDU

Galatasaray Futbol Takımı Doktoru Yener İnce, Uruguaylı futbolcu Lucas Torrerira’nın tedavisine devam edildiğini söyleyerek, "Büyük ihtimalle dönüşle birlikte İstanbul’da bizimle olacak. Testleri yapacağız, belirleyeceğiz. Öngördüğümüz süreyi aşacağını zannetmiyorum. 3-4 hafta demiştik. O sürenin sonunda oynayacağını tahmin ediyoruz ama yine de dönüşte test yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

ÖZEL | Galatasaraydan Frede transfer teklifi Manchester Unitedın istediği rakam belli oldu

KAAN AYHAN'IN BONSERVİSİ ALINDI

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon Sassuolo'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Kaan Ayhan'ın bonservisi alındı. Sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki stoper için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi.

ANGELINO KİRALANDI

Süper Lig devi sol bek pozisyonuna dikkat çeken bir takviyede bulundu. RB Leipzig'den Angelino satın alma opsiyonuyla birlikte kiralandı. 26 yaşındaki sol bekin kiralanması için Bundesliga temsilcisine 1 milyon 500 bin euro ödendi. İspanyol oyuncunun satın alma opsiyonunun 6 milyon euro olduğu kaydedildi.

ÖZEL | Galatasaraydan Frede transfer teklifi Manchester Unitedın istediği rakam belli oldu

FRED LİSTEYE ALINDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 8 numaraya kilitlendi. Sol bek eksikliğini RB Leipzig’den Angelino ile çözen, forvette ise Mauro Icardi ile anlaşan sarı-kırmızılılar orta sahada 8 numara için Paredes ve Fred arasında gidip geliyor.

Arjantinli Paredes için PSG ile 6 milyon euroya anlaşan ve oyuncunun kararını bekleyen Galatasaray alternatif olarak Manchester United’ın yıldızı Fred üzerinde duruyor.

İŞTE İSTENEN BONSERVİS BEDELİ

Cim-Bom ilk planda 30 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibine 5 milyon euro teklif etti. Manchester United ise 1 sene daha kontratı bulunan Brezilyalı orta saha için 10 milyon euro istedi.

ÖZEL | Galatasaraydan Frede transfer teklifi Manchester Unitedın istediği rakam belli oldu

Yazarlar