Fenerbahçe ÖZEL | Senad Ok: Dzeko devre arası soyunma odasında konuştu

ÖZEL | Senad Ok: Dzeko devre arası soyunma odasında konuştu

11.03.2024 - 11:22 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Pendikspor'u 4-1 mağlup ederken mücadele sonrası son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer'e değerlendirdi. Dzeko'nun devre arasında soyunma odasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Süper Lig'de Pendikspor'u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe'de son gelişmeleri Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Skorer'den Nergis Aşkın'a değerlendirdi.

Haberin Devamı

DZEKO DEVRE ARASINDA TAKIM KONUŞTU
Topun oyunda kalma süresiyle ilgili içler acısı bir durum var. Devre arasında Fenerbahçe soyunma odasında gündeme geldi. Futbolcuların sinirlenmesine sebep oldu bu durum. Dzeko 'Biz işimize bakalım, sakin kalalım. Bunları daha önce yaşadık' diyerek takımdakilere konuşuyoruz.

KADIKÖY'DE DEPLASMAN SEYİRCİSİ DAHA ETKİLİ
Oyuncular dışarıda daha rahat. Kadıköy'de çok daha fazla stres yapıyor. Hoca da aynı şekilde. Telaş ve panik beraberinde sorunu getiriyor. Pendik 2. golünü bulabilirdi. Kadıköy'de deplasman seyircisi daha etkili. Çok kalabalık olunması baskılı seyirci olacak anlamına gelmiyor.

MERT HAKAN'IN YAPTIKLARI 3 PUANI GETİRDİ
Mert Hakan Yandaş, Dzeko'ya topu atma dedi. Sakatlığı gerçekçi görmediği için Mert Hakan öyle dedi. İkisi iyi arkadaş zaten. Saha içinde kalıyor her şey. Bir problem olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Haberin Devamı

ÖZEL | Senad Ok: Dzeko devre arası soyunma odasında konuştu

Rizespor, Kasımpaşa ve dünkü maçta Mert Hakan'ın yaptıkları 3 puanı getirdi. Hakemlerimiz çok yetersiz olduğu için futbolcular hakem üzerinde güç kurmaya çalışıyor. Çoğu da başarıyor. Mert Hakan'ın daha sakin olması gerekiyor evet ama iyi futbolcu olmadığı anlamına gelmiyor. Attığı gol çok klas.

Dün maalesef hakem olmadığı için ortada o boşluğu futbolcular dolduruyor.

Yazarlar