Beşiktaş ÖZEL | Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Arsenal'ın yıldızına kanca!

ÖZEL | Trabzonspor ve Beşiktaş'tan Arsenal'ın yıldızına kanca!

30.12.2023 - 19:34 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in devleri Beşiktaş ile Trabzonspor'un ara transfer dönemi için Arsenal'ın yıldızını gündemine aldı. İki takım kurmayları tecrübeli futbolcu için görüşmelere başladı.

ÖZEL | Trabzonspor ve Beşiktaştan Arsenalın yıldızına kanca

Beşiktaş'ta Bruno Genesio konusunda geri sayıma geçen kurmaylar, transfer çalışmalarına da hız verdi. Siyah-beyazlılar, bu doğrultuda Arsenal'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli futbolcuyu gündemine aldı.

Haberin Devamı

Premier Lig devinin yıldızı için Trabzonspor da harekete geçti. Süper Lig'in iki devinde kurmayların Arsenal forması giyen Cedric Soares için araştırmalarda bulunduğu öğrenildi. Arsenal'la sözleşmesi bitecek Cedric Soares'in maliyet araştırılması başladı.

Türkiye'de forma giymeye sıcak bakan Cedric Soares için henüz Arsenal'a resmi bir teklif sunulmadı. 32 yaşındaki sağ bek bu sezon Arsenal'da 3 maça çıktı ve toplam 134 dakika sahada kaldı.

Sporting Lizbon altyapısında futbola başlayan Portekizli sağ bek daha sonra Coimbra, Southampton, Inter ve Fulham formaları giydi. Cedric Soares, Portekiz Milli Takımı'nda 34 maça çıktı ve 1 gol sevinci yaşadı.