Basketbol Panathinaikos'ta Ergin Ataman çılgınlığı! 'Dün gece uyuyamadım'

Panathinaikos'ta Ergin Ataman çılgınlığı! 'Dün gece uyuyamadım'

31.10.2023 - 08:06 | Son Güncellenme:

Yunanistan Erkek Basketbol Ligi'nde Olympiakos'u deplasmanda 66-54 mağlup eden Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman, OAKA'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgınlığı Dün gece uyuyamadım

Yunanistan Erkek Basketbol Ligi A1 Ethnikis'te ezeli rakibi Olympiakos'u deplasmanda 66-54 mağlup eden Panathinaikos'ta Ergin Ataman, OAKA'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Yunan basını Panathinaikos'ta Ergin Ataman'ın yeni bir heyecan yarattığına vurgu yaptı.

Haberin Devamı

Sport24'te yer alan haberde "Ergin Ataman, Pana taraftarlarının kucağında boğuldu" başlığını attığı haberde taraftarların Ergin Ataman'a büyük bir sempati beslediği aktarıldı.

Haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Olympiakos'a karşı alınan değerli galibiyetin ardından takımlarına kahramanca bir karşılama yapmak için OAKA'da bir araya gelen binlerce Panathinaikos taraftarı geceyi gündüze çevirdi.

Türk başantrenör başından beri yeşil dünyayı heyecanlandırmıştı ve zaman geçtikçe daha da yer kazanıyor. Böylece OAKA otoparkında otobüsten inen yoncanın antrenörü, takım taraftarlarının kucaklamaları arasında boğuldu ve Yunanistan'da tutkunun ne olduğunu ilk elden anladı."

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgınlığı Dün gece uyuyamadım

ERGİN ATAMAN: DÜN GECE UYUYAMADIM

Ergin Ataman, Olympiakos karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Ataman duygu olarak yüklü olduğunu ifade ederken "Duygusal olarak yüklüyüm. Dün gece uyuyamadım. Zor geceler geçirdik. Çocuklar mücadele eden bir takım olduğumuzu gösterdiler. Euroleague'de stadımızda tempoyu kontrol edemediğimiz için kaybettik. Çok tuhaftı. Bugün Olympiakos gibi iyi oynamasak da savunmada agresiftik. Oyuncularımın oynama tarzından memnunum. Genellikle oldukça iyiydik." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ergin Ataman derbiye özel bir taktik uyguladığını ifade ederken "Farklı oynadık. Özellikle maçın sonunda daha güçlü olmak için üç uzunla oynadık, diğer noktalarda ise sadece Dino'yla oynadık ve Fal'ın skor yapmasını zorlaştırdık. "3"te Juancho'yla da oynadık. Genelde çok fazla taktiksel numara kullanmam ama bugün kullandım." şeklinde konuştu.

Olympiakos'un hücumunu etkisiz hale getirdiklerini belirten Ataman, "Olympiakos için çok tuhaf bir geceydi, 4/16 şutları vardı. Kötü bir geceydi ve bunu kullandık. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik, ama geliştirmek zorundayız." dedi.

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgınlığı Dün gece uyuyamadım

"TARAFTARLARIMIZ HEP BİZE İNANDI"

Ergin Ataman, kötü sonuçlar aldıkları dönemde bile taraftarların kendilerine inandıklarını belirterek "Taraftarlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum, çünkü iki yenilgiden sonra sokakta, mağazalarda gördüğüm herkes bize inanmaya devam etti. Bizim kendimize inandığımızdan daha çok onlar bize inandılar. Bana güven verdiler, kendilerine çok teşekkür etmek istiyorum, inançları çok önemli, bu desteğin devam etmesi çok önemli. Amaç sadece Olympiakos'u yenmek değil. Desteklerini bekliyorum, EuroLeague'de stadı doldurmalarını bekliyorum. Takım neler yapabileceğini gösterdi." dedi.

Haberin Devamı

Panathinaikosta Ergin Ataman çılgınlığı Dün gece uyuyamadım