BursaSpor PAOK, Taiwo'nun peşinde!

PAOK, Taiwo'nun peşinde!

14.05.2014 - 12:17 | Son Güncellenme:

Bursaspor'un sezon başında kadrosuna dahil ettiği yabancı futbolcularından kaleci Frey, savunma oyuncuları Taiwo ve Civelli'nin, çok sayıda takımdan transfer teklifi aldığı öğrenildi.

PAOK, Taiwonun peşinde

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon gösterdikleri performanslarla zaman zaman yeşil-beyazlı taraftarlar tarafından eleştirilen yabancı oyunculardan Fransız kaleci Frey'e ülkesinin Lens kulübü ile İngiltere'nin Championship ekiplerinden Blackburn Rovers, Arjantinli savunma oyuncusu Civelli'ye Fransa'nın Bordeaux ve Nice, Nijeryalı sol bek Taiwo'ya ise Yunanistan'dan Olympiakos ve PAOK kulüpleri talip oldu.

Haberin Devamı

Söz konusu 6 kulüp yetkililerinin 3 oyuncu için yeşil-beyazlı kulüpten bonservis bedelleriyle ilgili bilgi aldıkları, oyuncuların da transferler için Bursaspor Kulübü'nde yapılacak olağanüstü genel kurul sonucunu bekledikleri öğrenildi.

Bu arada, Bursaspor ile sözleşmesi sona erecek Sestak'a da Almanya'nın 2. Bundesliga ekiplerinden Bochum'un talip olduğu ifade edildi. Deneyimli golcünün de Frey, Taiwo ve Civelli gibi olağanüstü genel kurulu beklediği, seçilecek yeni yönetim kuruluyla görüştükten sonra transferiyle ilgili kararını vereceği belirtildi. Sestak'ın Bursaspor ile sözleşme imzalamaması halinde Bochum'un teklifini kabul edeceği bildirildi.

Yazarlar