Fenerbahçe Para için değil onurumuz için

Para için değil onurumuz için

20.03.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Para için oynayan futbolcu” imajını silmek isteyen sarı-lacivertliler prim sisteminin değişmesini isteyerek topu tamamen yönetime attı. Yönetim de takımın bu tavrına sezon sonu herkesi mutlu edecek bir ödemeyle karşılık verecek

Para için değil onurumuz için

F.Bahçe'de her dönem futbolcular için çok önemli olan prim sistemi sezonun ikinci yarısıyla birlikte değişime uğradı... Teknik direktör Aykut Kocaman’ın sezonun ilk yarısının bitimiyle birlikte istifa sürecinde futbolcular takım olarak biraraya geldiklerinde başarı sözü vererek hocalarını kalması yönünde ikna etmişti. Bu süreçte futbolcular tarihi bir karar daha alarak prim sisteminin de değişmesini istedi.
“PARA için oynayan” imajını silmek isteyen sarı-lacivertli futbolcular pası tamamen yönetime attı. Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna tam gaz devam eden F.Bahçe’de kimse gelen başarıların ardından prim sohbetini yapmıyor. Çünkü eğer başarılar devam ederse yönetim tarafından herkesi memnun edecek bir ödeme planı hazırlanacak. Sarı-lacivertli yönetim sezon sonu itibariyle durum değerlendirmesi yaparak gereken ödemeleri gerçekleştirilecek. Artık soyunma odalarında ve kampta maçların önüne geçen, kimi zaman ekstra motive eden kimi zaman da takımı gereğinden fazla etkileyen prim sistemi başkan Aziz Yıldırım’ın da onayı verdiği sene sonu takdir görecek.

49 MAÇTA 26 ZAFER
2012-13 sezonunun başında G.Saray ile TFF Süper Kupa maçını oynayan F.Bahçe daha sonra 26 Süper Lig, 8 Ziraat Türkiye Kupası ve 14 Avrupa Kupası mücadelesine çıktı. Toplam 49 resmi maça ulaşan Kanarya sezon sonuna kadar en az 61 maç oynamayı garantileyip bu alanda Türk futbol tarihine de geçmeyi başardı. Asıl önemli olan ise Süper Kupa yenilgisinin ardından F.Bahçe ligdeki 26 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik, kupadaki 8 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik, Avrupa’da ise 14 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik aldı.
49 maçta 26 galibiyet, 13 beraberliğe imza atan F.Bahçeli futbolcuların bu performansa rağmen prim konusunu gündeme getirmemesi başta yönetim olmak üzere camianın da takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Para için değil onurumuz için

Yıldırım’a plaket

MULTPL Skleroz (MS) Türkiye Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen İnci ve Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Üçüncü, F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kulüpte ziyaret ederek, destekleri için plaket verdi.