İngiltere Premier Lig Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Chelsea'ye önerildi! Yaş ve maaş sorunu

Paris Saint-Germain'in yıldız oyuncusu Chelsea'ye önerildi! Yaş ve maaş sorunu

17.02.2023 - 18:44 | Son Güncellenme:

Paris Saint Germain başkanı Nasser al Khelaifi'nin Chelsea'nin ortaklarından Todd Boehly ile yıldız oyuncunun transferi için görüştüğü belirtildi.

Paris Saint-Germainin yıldız oyuncusu Chelseaye önerildi Yaş ve maaş sorunu

Premier Lig'de şampiyonluk hedefleyen Chelsea, kadrosunu güçlendirerek bu hedefe daha emin adımlarla gitmek istiyor. PSG başkanı Nasser al Khelaifi, takımın yıldız oyuncusunu yüksek maaşı ve yaşı sebebiyle elinden çıkarmak istiyor. Bu sebeple başkan Khelaifi, oyuncuyu Chelsea'ye önerdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'da inanılmaz bir özel maç oynandı. Al Nassr ile Al Hilal'in karmasından oluşan Riyad All Star, Paris Saint Germain'i konuk etti. Mücadele Kral Fahd Uluslararası Stadyumu'nda oynandı. PSG sahadan 5-4 galip ayrıldı.

Paris Saint-Germainin yıldız oyuncusu Chelseaye önerildi Yaş ve maaş sorunu

RAMOS GAZETECİYİ İTTİ

Bayern Münih maçı mağlubiyetine rağmen takımlarına destek vermek isteyen PSG taraftarları futbolcuları tribüne çağıraarak destek verdi. Bu sırada Sergio Ramos ile bir foto muhabiri arasında gerginlik yaşandı. Kendisine temas edilmesinde sinirlenen Ramos, Alman uyruklu olduğu öğrenilen gazeteciyi itmiş ve bu olayın görüntüleri sosyal medyada gündem yaratmıştı.

NEYMAR, CHELSEA'NİN RADARINDA

PSG'de bu sezon çok fazla eleştirilen Brezilyalı yıldız Neymar'ın takımdan ayrılmaya hazırlandığı öğrenildi. ESPN'de yer alan habere göre; PSG başkanı Nasser al Khelaifi ve Chelsea'nin ortaklarından Todd Boehly, Neymar transferi için Paris'te bir araya geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz PSG, yüksek maaşı ve yaşı sebebiyle oyuncuyu elinden çıkarmak istemiş ancak Brezilyalı oyuncuya kulüp bulunamamıştı. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Neymar'ın yıllık kazancının 30 milyon euro olduğu belirtilirken, yıldız ismin Fransız ekibinin gözünden düştüğü ifade edildi. Geçen sezon da oyuncunun Chelsea'ye önerildiği, kulübün ortaklarından olan Boehly'nin de olumlu yaklaşmasına rağmen somut bir adımın atılmadığı kaydedildi.

Paris Saint-Germainin yıldız oyuncusu Chelseaye önerildi Yaş ve maaş sorunu