Galatasaray Parken'de tribün savaşları! Kopenhag'dan Galatasaray önlemi

Parken'de tribün savaşları! Kopenhag'dan Galatasaray önlemi

05.12.2023 - 11:43 | Son Güncellenme:

Galatasaray seyircisi deplasman tribünü dışındaki bölümlerden de bilet almaya çalışırken, Kopenhag kulübü yetkilisi deplasman tribünü dışındaki bölümlere sarı-kırmızılı taraftarları sokmamak için çalışma yürüttüklerini açıkladı.

Parkende tribün savaşları Kopenhagdan Galatasaray önlemi

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih'in ardından gruptan çıkacak takım 12 Aralık Salı günü belli olacak. Altıncı maçında deplasmanda Kopenhag'a konuk olacak Galatasaray, rakibini yenmesi durumunda diğer maçın sonucuna bakmaksızın grubu ikinci sırada tamamlayacak ve tur atlayacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar 2000 senesinde UEFA Kupası'nı kaldırdığı Danimarka'daki stadyuma bir kez daha final niteliğinde bir maça çıkacak. Galatasaraylı taraftarlar, bu tarihi karşılaşmada takımlarını yalnız bırakmamak için adeta seferber olmuş durumda.

Damimarka basınındaki haberlere göre Cim Bom taraftarı, kendilerine ayrılan deplasman tribünü dışındaki bölümlerden de bilet almaya çalışıyor. Bu durumun farkında olan Kopenhag kulübünün yetkilileri ise, bunun önüne geçmek için uğraş veriyor.

FC Kopenhag Kulübü İletişim Direktörü Jes Mortensen konuyla ilgili Bold'a yaptığı açıklamada "Bu maça elbette büyük bir ilgi var ve biz de zorluğun özellikle farkındayız. Galatasaray'ı geçmişten biliyoruz, dolayısıyla ne bekleyebileceğimize dair de bir fikrimiz var" diyerek şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"Tam olarak ne yapacağımızı söyleyemem ama deplasman tribünü dışındaki bölümlere Galatasaraylı taraftarları sokmamaya ekstra önem veriliyor."

Haberde, Galatasaray taraftarlarının kendilerine ayrılan tribün dışında bir yere girmesine izin verilmeyeceği, bu nedenle ev sahibi ekibe ayrılan tribün bölümlerinde giyimi veya davranışlarıyla Türk takımıyla bir bağ kurmaları halinde, bu durumun stattan ihraç edilmelerine yol açacağı vurgulandı.