Galatasaray Patrick Kluivert'tan Galatasaray'ın iki yıldızına kanca! Transfer için harekete geçti

Patrick Kluivert'tan Galatasaray'ın iki yıldızına kanca! Transfer için harekete geçti

06.07.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Patrick Kluivert göreve hızlı başladı. Dünyaca ünlü teknik adamın, Galatasaray'da forma giyen iki yıldızı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Patrick Kluiverttan Galatasarayın iki yıldızına kanca Transfer için harekete geçti

Vincenzo Montella ile yollarını ayırdıktan sonra Patrick Kluivert ile anlaşma sağlayan Adana Demirspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Akdeniz ekibinde yeni teknik direktör Patrick Kluivert'ın raporu doğrultusunda hareket eden kurmaylar, Galatasaray'dan iki yıldızı gündemine aldı.

Haberin Devamı

Adana Demirspor'un Galatasaray'dan iki futbolcuyu birden kadrosuna katmayı hedeflediği aktarıldı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

KLUIVERT'TAN İKİ YILLIK İMZA

Vincenzo Montella ile yollarını ayıran Adana Demirspor, teknik direktörlük görevi konusunda çok sayıda isimle görüştü. Mavi Şimşekler; Razvan Lucescu, Slaven Bilic ve Andrea Pirlo ile yaptığı görüşmelerde anlaşma zeminini yakalayamadı. Adana Demirspor'da yeni teknik direktör Patrick Kluivert oldu.

Patrick Kluiverttan Galatasarayın iki yıldızına kanca Transfer için harekete geçti

Mavi-lacivertliler, Hollandalı futbol efsanesiyle iki yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Patrick Kluivert ile 2 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" denildi.

Haberin Devamı

İLK HEDEF YUNUS AKGÜN

Adana Demirspor'da yeni teknik direktör Patrick Kluivert'ın transfer raporunu yönetime sunduğu öğrenildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Mavi Şimşekler, bu doğrultuda rotasını geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'a çevirdi.

Önceki sezon da mavi-lacivertli formayı giyen Yunus Akgün için düğmeye basıldığı kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda pek forma şansı bulamayan 22 yaşındaki kanat oyuncusunun bu kez bonservisi ile birlikte alınmasının hedeflendiği aktarıldı.

Patrick Kluiverttan Galatasarayın iki yıldızına kanca Transfer için harekete geçti

Yunus Akgün için Galatasaray teknik heyetinin vereceği cevabın beklendiği vurgulandı. Bu konuda Adana temsilcisinin, hem Yunus Akgün hem de Galatasaray cephesiyle görüşmelerde bulunacağı belirtildi.

FREDRIK MIDTSJO DE LİSTEDE

Adana Demirspor'un Galatasaray forması giyen Fredrik Midtsjö'yü de transfer listesine dahil ettiği kaydedildi. Tecrübeli futbolcunun ikna edilmesi halinde Akdeniz ekibine imza atabileceği vurgulandı. Orta saha kurgusunu güçlü tutmak isteyen Adana Demirspor'un Fredrik Midtsjö transferinde ısrarcı olduğu aktarıldı.

Patrick Kluiverttan Galatasarayın iki yıldızına kanca Transfer için harekete geçti

Adana Demirspor'un hedefinin hem Yunus Akgün hem de Fredrik Midtsjö'yü kadrosuna katmak olduğu belirtildi. Kulüpler arasındaki resmi görüşmelerin kısa süre içerisinde başlamasının beklendiği ifade edildi.

Yazarlar