Beşiktaş Philippe Coutinho'ya Süper Lig kancası! Yapılan teklif duyuruldu

Philippe Coutinho'ya Süper Lig kancası! Yapılan teklif duyuruldu

03.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Dev takımlarda forma giyen ve şu anki kariyerini Premier Lig ekibi Aston Villa'da devam ettiren Philippe Coutinho'ya Süper Lig ekibinden teklif geldiği öğrenildi.

Philippe Coutinhoya Süper Lig kancası Yapılan teklif duyuruldu

Süper Lig ekipleri, gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birçok ismin gündeme geldiği transfer sezonunda şimdi de Brezilyalı yıldız Philippe Coutinho gündemde. İspanyol basını, Aston Villa'nın tecrübeli futbolcusuna Süper Lig'den teklif geldiğini yazdı. İşte haberin detayları...

Haberin Devamı

BARCELONA'DA BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMAMIŞTI

Philippe Coutinho için kariyerinin son yılları pek de istediği şekilde ilerlemiyor. Ocak 2018'da 135 milyon Euro bonservis bedeliyle Liverpool'dan Barcelona'ya transfer olan Brezilyalı yıldız, İspanya'da bu bonservis bedelinin yarattığı beklentiyi karşılayamamıştı.

Sonrasında Bayern Münih'te başarılı bir kiralık dönem geçiren Coutinho için Barcelona'ya dönüşte işler yine istediği gibi gitmedi. Ocak 2022'de kiralandığı Aston Villa'da yarım sezonda oldukça başarılı bir görüntü ortaya koyan Coutinho'nun bonservisi, İngiliz ekibi tarafından 20 milyon Euro karşılığında alınmıştı.

Philippe Coutinhoya Süper Lig kancası Yapılan teklif duyuruldu

BU SEZON DA İYİ GEÇMEDİ

Aston Villa'ya kiralık gittiği yarım sezonda 19 Premier Lig karşılaşmasında 5 gol, 3 asistlik skor katkısı veren ve genel olarak başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı yıldız, geçtiğimiz yaz bonservisinin alınması sonrası 2022-23 sezonunu İngiliz ekibinde pek iyi geçirmedi.

Haberin Devamı

Aston Villa ile 9'u ilk 11 olmak üzere toplam 22 maça çıkan Philippe Coutinho, bu karşılaşmalarda sadece 1 gol atarak skora katkı verebildi.

BEŞİKTAŞ DEVREDEYDİ

Aston Villa'da şans bulması zora giren Brezilyalı yıldız ile Türkiye'den Beşiktaş'ın ilgilendiği belirtiliyordu. Siyah-Beyazlılar'ın ilgisine ilişkin somut gelişmeyi İspanyol basını duyurdu.

Philippe Coutinhoya Süper Lig kancası Yapılan teklif duyuruldu

TEKLİF AÇIKLANDI

İspanya'dan Sport'un haberine göre Beşiktaş, Philippe Coutinho'yu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. Bu doğrultuda Aston Villa'ya 8 milyon Euro satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklifi yapıldı.

MAAŞININ TAMAMI ÖDENMEYECEK

Beşiktaş'ın yaptığı kiralama teklifinde dikkat çeken bir nokta da oyuncunun maaşının karşılanma şekli... Siyah-Beyazlılar, Coutinho'nun maaşının %40'ını ödemeyi planlıyor. Maaşın geri kalanını Aston Villa'nın karşılayacağı satın alma opsiyonlu bir kiralama anlaşması öngörülmekte.

Philippe Coutinhoya Süper Lig kancası Yapılan teklif duyuruldu

Yazarlar