İtalya Serie A Pirlo ayrılıyor mu? Açıkladı...

Pirlo ayrılıyor mu? Açıkladı...

14.03.2014 - 10:15 | Son Güncellenme:

Yeni takımının neresi olacağı hakkında birçok spekülasyon yapılan İtalyan yıldız Andrea Pirlo, transferi hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Pirlo ayrılıyor mu Açıkladı...

Juventus ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki futbolcu, La Gazzetta dello Sport'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Henüz imzalamadım. Halledilmesi gereken küçük şeyler kaldı ancak Juventus'tan ayrılma ihtimalim yok. En yakın zamanda yeni kontratı duyuracağız.
Sezon çok yoğun ve çözüme kavuşmak için zamanımız olmadı. Her şeyi bir dakika içinde halledeceğiz, taraftarlarımız rahat olsun."

Teknik direktör Antonio Conte tarafından zaman zaman yedek kulübesinde oturtulan tecrübeli orta saha futbolcusu şöyle devam etti:

"Hocayla aramız hep iyi. Elbette bazen tartışmalarımız oluyor ancak hiçbir zaman sahadan çıkarken veya yedek kulübesindeyken gülen yüzlü bir futbolcu göremezsiniz.

Bunlar çok küçük şeyler. Tanıdığım en iyi teknik direktörlerden. Taktik hazırlığına ve konsantrasyonuna hayranım. Mükemmelliği kovalama tutkusu büyüleyici. Bunu da tüm takıma aşılıyor."

Haberin Devamı

Cannavaro, Buffon, Maldini ve Dino Zoff'un ardından İtalyan Milli takım forması altında 'dalya' diyen tarihteki 5. futbolcu olan Pirlo, 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında İtalyan Futbolcular Birliği tarafından 'yılın en iyi oyuncusu' seçilmişti.