Galatasaray Porto Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte yayıncı kuruluş

Porto Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte yayıncı kuruluş

02.10.2018 - 10:26 | Son Güncellenme:

Porto Galatasaray maçı günü geldi çattı. Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. maçında ülkemizi temsil eden Galatasaray, Portekiz'in en güçlü takımlarından Porto ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. İlk maçında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı 3-0'la geçen Cimbom, Portekiz'de yine 3 puan peşinde. Peki Porto Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçla ilgili tüm detaylar...

Porto Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak İşte yayıncı kuruluş

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, D Grubu'ndaki 2. maçında bugün güçlü Portekiz ekibi Porto'ya konuk oluyor. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen zorlu mücadele öncesi Galatasaraylı taraftarlar Porto Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda sorularının cevaplarını arıyor. İşte bu soruların cevapları ve mücadele öncesi Galatasaray'daki son dakika gelişmeleri...

Haberin Devamı

PORTO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Porto Galatasaray maçı 3 Ekim Çarşamba akşamı saat 22:00'da başlayacak mücadelede İngiliz hakem Michael Oliver düdük çalacak. Dragao satadında oynanacak mücadele bEINSPORTS 1 ve beINSPORTS haber ekranından naklen yayınlanacak.

Galatasaray, Avrupa'da 100. galibiyet peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Portekiz'in Porto takımına konuk olacak sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da 272 maçta 99 galibiyet elde etti. Galatasaray, Porto müsabakasıyla 273. Avrupa kupası maçına çıkacak. Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki en başarılı futbol takımı olan Galatasaray'ın müzesinde birer UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupa bulunuyor. Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1 kez yarı final, 2 kez de çeyrek final oynayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 kez son 8 takım arasına kaldı

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci maçında 3 Ekim Çarşamba günü Portekiz'in Porto takımına konuk olacak Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetini arayacak.

Sarı-kırmızılı takım, Avrupa kupalarında daha önce çıktığı 272 müsabakanın 99'undan galibiyetle ayrıldı. 102 karşılaşmada rakiplerine mağlup olan Galatasaray, 71 mücadeleyi ise beraberlikle tamamladı.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Porto ile yapacağı maçla Avrupa'daki 273. maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip, rakibini yenmesi durumunda Avrupa kupalarındaki 100. galibiyetine ulaşacak.

Avrupa arenasında rakip fileleri 373 kez havalandıran sarı-kırmızılar, kalesinde ise 404 gole engel olamadı.

Galatasaray'da Porto hazırlıkları devam etti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nde Porto ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ısınma bölümünde hareketlilik çalışmaları üzerinde durulurken, daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde oyunsal formda taktik çalışma yapıldı. Çalışma, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Haberin Devamı

Sarı-Kırmızılı ekip, Porto karşılaşması için bugün saat 11.40ta ait özel bir uçuşla Portekize hareket edecek.

Yazarlar