Dünyadan Futbol Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı

Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı

09.04.2024 - 12:58 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmesinde başrolü oynayan Sparta Praglı Angelo Preciado, bu müthiş performansından sonra tanınmaz hale geldi. Ekvadorlu sağ bek, üst üste gördüğü kırmızı kartlarla takımına büyük darbe indirdi, başkent ekibi ligde liderliği kaybetti.

Preciadodan Sparta Praga büyük darbe Galatasarayı yıkmıştı

Galatasaray'ın Avrupa kupalarından elenmesinde başrolü oynayan Angelo Preciado, bu karşılaşmalarda parlayan yıldızını kısa sürede söndürdü, kulübünde tepkilerin odağına yerleşti. Sparta Praglı futbolcu Galatasaray karşısında 2 maçta toplamda 2 gol, 1 asistle oynamıştı.

Ancak Ekvadorlu sağ bek sonrasında bir çuval inciri berbat etti... 26 yaşındaki futbolcu derbi maçta Slavia Prag karşısında kırmızı kart gördü. Oyun durduktan sonra rakibine kasti tekme atarak oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Bu hareketi nedeniyle 3 maç men cezası alan oyuncu Viktoria Plzen, Kralove, Budejovice maçlarında takımını yalnız bıraktı. Cezası biten Preciado, önceki gün oynanan Mlada Boleslav karşılaşmasında tekrar kadroda yer aldı.

Ancak Ekvadorlu futbolcu, bu karşılaşmanın da 59. dakikasında kırmızı kart gördü. Bu kez de oyun durduktan sonra rakip futbolcuya yerdeyken dirsek attı. Bu hareket nedeniyle de iki maçlık yeni bir men cezası alacağı belirtiliyor.

Kırmızı kart cezası nedeniyle 3 maç takımını yalnız bırakan oyuncusunun yokluğunda Sparta Prag zirvedeki yerini de kaybetti.
Başkent ekibi onun yokluğunda kaybettiği puanlarla liderliği kaptırdı, ikinci sıraya düştü.

Çek basınında Angelo Preciado'nun son dönemdeki durumuyla ilgili olarak 'Galatasaray'a karşı gösterdiği muhteşem performansla Sparta dünyasını çılgına çeviren adam, birkaç hafta içinde itibarını yerle bir etti' ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Angelo Preciado'nun ismi gelecek sezon sarı-kırmızılıların olası sağ bek transferi için de geçiyor. Galatasaray'ın bu kapsamda Sparta Prag'ın sağ bekiyle ilgilendiği iddia ediliyor.