Fenerbahçe Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar

Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar

09.04.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı gol öncesindeki yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu'nun sözleri ortaya çıktı

Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar

Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçına U19 Takımı ile çıkan ve karşılaşmanın 1. dakikasında Fenerbahçeli genç futbolcuların sahadan çekilmesiyle tatil edilen mücadelenin yankıları dün de devam etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın attığı gol öncesindeki yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, maçtan öncesi Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu’nun yanına giderek, “Maç başladığında topu taca atacağız, eğer siz başlarsanız siz de taca atın ne olacaksa olsun” dediği iddia edildi. Emirhan’ın da takım arkadaşlarına bu sözlerini aktardığı belirtildi.Ancak golden sonra şaşıran Emirhan, “Kerem Ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi, ancak bunu yapmadılar. Gol attıktan sonra da sevinç yaşadılar. Bizi kandırdılar” dedi. Öte yandan Mertens ise kutlamalara katılmadı.

Fenerbahçe U19 Takımı Kaptanı Emirhan Arkutcu: Bizi kandırdılar

YÖNETİMDEN GENÇELERE MORAL
U19 Takımı futbolcularının moral ve motivasyon olarak bu olaylardan etkilenmemesi için Başkan Ali Koç başta olmak üzere Şanlıurfa’ya gelen diğer yöneticiler de elinden geleni yaptı.

Haberin Devamı

Başkan Koç’un mücadele öncesinde genç futbolcularla yaptığı toplantıda “Camiamızın yaşadığı haksızlıklara, adaletsizliklere, çifte standarta ve emeğimizin çalınmasına isyan ettiğimiz noktadayız. Yaşananların ardından zorunluluktan yapmaya karar verdiğimiz bu eylem umarım Türk futbolunda yapılması gereken temizliği başlatır” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulübün patronu maç sonurasında da U19 Takımı’nı tebrik ederken, “Böyle bir tepkinin kahramanı oldunuz. Hiçbiriniz için üzülecek bir şey yok. Biz sizinle gurur duyuyoruz. Camiamız da sizlerle gurur duyuyor. Fenerbahçe’nin sezon başından itibaren yaşadığı haksızlıklara haklı isyanında ve tepkisinde tarih sizleri de yazacak. Fenerbahçe tarihi gelecekte sizlerden bahsedecek” diye konuştuğu bildirildi. Bu sözlerin ardından moral kazanan U19 Takımı oyuncularını uçağa binerken de Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri alkışladı.