Futbol Rajtoral’a son veda

Rajtoral’a son veda

25.04.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor’da Rajtoral’dan gelen şok haber herkesi üzüntüye boğdu. Çek yıldızın ardından hem evinde bıraktığı veda notu hem de son dönemdeki hastalığı araştırılıyor.

Rajtoral’a son veda

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor’un, dün evinde kendisini kemeriyle doğalgaz borusuna asarak yaşamına son veren 31 yaşındaki savunma oyuncusu Frantisek Rajtoral’in intiharının ardındaki sır perdesinin aralanmasına çalışılıyor.

Haberin Devamı

Sorunlar yaşadığı kız arkadaşı ile konuşmak için Çek Cumhuriyeti’ne dönmek istediği ileri sürülen ve ülkesinde futbol oynadığı dönemde geçmişte ‘kronik yorgunluk’ ve ‘tükenmişlik sendromu’ nedeniyle bir süre tedavi gördüğü belirtilen Çek oyuncunun, geride bıraktığı uzun mektupta neler yazdığı araştırılıyor.

Ölümü ile hem Gaziantespor, hem de spor kamuoyunu şoke eden Rajtoral’in, evinde güvenlik güçlerince yapılan incelemede bulunan not kağıdı ise araştırılıyor. İlk etapta borçlarının yazılı olduğu, ardından ise satın almak istediği ürünlerin yazılı olduğu ileri sürülen Çekçe yazılmış notun tercümesinin henüz yapılmadığı belirlendi.

Rajtoral’in ölümüden önce kaleme aldığı ileri sürülen notta, Türkiye’ye uyum sağlayamadığı ve kendisi gibi Çek oyuncu Kolar’ın gidişiyle yalnız kaldığı için takımdan ayrılmak istediğini yazdığı da öne sürüldü.

Haberin Devamı

Barcelona’dan taziye mesajı
İspanya Birinci Futbol Ligi lideri Barcelona, evinde ölü bulunan Gaziantepspor’un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral için başsağlığı mesajı yayımladı. Kalatan kulübünün Twitter’daki Türkçe hesabından yapılan açıklamada, “Hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendiğimiz Gaziantepspor futbolcusu Frantisek Rajtoral’ın sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadesine yer verildi.