Galatasaray Rapor bugün veriliyor

Rapor bugün veriliyor

21.07.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink, ilk kampla ilgili raporunu bugün yönetime sunacak.

Rapor bugün veriliyor

Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink ilk kampla ilgili raporunu bugün yönetime sunacak. İstanbul’a dün sabah dönen Hollandalı teknik adam, özellikle takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili kapsamlı bir rapor hazırladı. Hollandalı çalıştırıcının, Tarık Çamdal, Donk, Endoğan Adili gibi isimlerin üzerini çizdiği öğrenildi. Umut Bulut ve Olcan Adın da ilk kampta iyi görünmeyen isimler arasında yer aldı. Onların da yapılacak transferlere göre durumlarının netlik kazanacağı ifade edildi.

Haberin Devamı

1 gün izin

Uhren Kupası’nda Young Boys ile berabere kalıp, kupayla Türkiye’ye dönen Galatasaray’da futbolculara 1 gün izin verildi.Sarı-kırmızılılar bugün çalışmalarına devam edecek. İsviçre kampına katılmayan Muslera, Selçuk, Semih, Hakan Balta ve Dzemaili de çalışmalarda yer alacak. arada kulüp, ikinci etap kampının, 1 gün gecikmeli başlayacağı duyurdu. Daha önce 23 Temmuz Cumartesi günü olarak planlanan Danimarka’ya gidiş tarihinin, 24 Temmuz Pazar günü olarak değiştirildiği belirtildi. Galatasaray, 26 Temmuz Salı günü Danimarka’da Aarhus ile oynayacak ve 29 Temmuz’da İsveç’e geçerek bir gün sonra burada Manchester United ile hazırlık maçı oynayacak.

Koray’a üzüldüler

Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Gwatt bölgesinde yoğun şekilde çalışan Galatasaray’da kampta moralleri bozan olay ise Thun maçında Koray Günter’in çapraz bağlarının kopmasıydı. Futbolcular, genç arkadaşlarının bu şekilde futboldan uzaklaşmasına çok üzüldü.

Haberin Devamı

Kamp erken bitecekti

15 Temmuz’da FETÖ terör örgütünün darbe girişimi Galatasaray’ı derinden yaraladı. Ailelerini İstanbul’da bırakan oyuncular, kampı hemen bitirip Türkiye’ye dönmeyi teklif etti. Yöneticiler durum değerlendirmesi yaparak, “Devam” dedi ve hayatın olağan akışını bozmama adına böyle bir karar aldı.

Burak’tan destek mesajı

15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrasında milli futbolcuların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren paylaşımlarına Burak Yılmaz da eklendi. Çin’de görev yapan Burak, twitter üzerinden, “Güzel Ülkemin Demokrasi Mücadelesinde Değerli Büyüğüm Sevgili Cumhurbaşkanım SONUNA KADAR YANINDAYIZ” mesajını yayımladı.