Dünyadan Futbol Real Madrid sonrası kulüpsüz kalmıştı! Eden Hazard'dan emeklilik kararı

Real Madrid sonrası kulüpsüz kalmıştı! Eden Hazard'dan emeklilik kararı

10.10.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

Son olarak Real Madrid forması giyen ve geleceği merak konusu olan Belçikalı yıldız Eden Hazard futbol kariyerine son noktayı koydu.

Real Madrid sonrası kulüpsüz kalmıştı Eden Hazarddan emeklilik kararı

En son Real Madrid forması giyen ve geçtiğimiz sezon sonu sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni bir takımla anlaşamayan Eden Hazard kariyerini sonlandırma kararı aldı.

Haberin Devamı

REKOR BONSERVİS ÖDENDİ

Rekor bir bonservis bedeliyle Chelsea'den Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard, İspanyol devinde beklenen performansı gösterememişti. 115 milyon euro bonservis ödenen yıldız isim yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sık sık eleştirilerin odağında da yer almıştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Futbolu bırakma kararını sosyal medya hesabından paylaşan Eden Hazard şu ifadeleri kullandı: 

"Kendinizi dinlemeli ve doğru zamanda dur demelisiniz. 16 yıl ve 700'den fazla maç oynadıktan sonra profesyonel futbolculuk kariyerimi sonlandırmaya karar verdim. Hayalimi gerçekleştirebildim, dünyanın dört bir yanındaki birçok sahada oynadım ve eğlendim.

Kariyerim boyunca harika teknik direktörler, antrenörler ve takım arkadaşlarıyla tanıştığım için şanslıydım - bu harika zamanlar için herkese teşekkür ederim, hepinizi özleyeceğim. Ayrıca oynadığım kulüplere de teşekkür etmek istiyorum: Lille, Chelsea ve Real Madrid. Aileme, arkadaşlarıma, danışmanlarıma ve iyi ve kötü günümde bana yakın olan herkese özel olarak teşekkür ederim.

Haberin Devamı

Son olarak, tüm bu yıllar boyunca beni takip eden ve oynadığım her yerde beni cesaretlendiren siz taraftarlarıma çok teşekkür ederim."


Yazarlar