İspanya La Liga Real Madrid'de Arda Güler'e uyarı! 'Ancelotti'nin kulağına kadar gitti'

Real Madrid'de Arda Güler'e uyarı! 'Ancelotti'nin kulağına kadar gitti'

25.03.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Arda Güler'in disiplinsiz tavırları sebebiyle Real Madrid'de uyarı aldığı öne sürüldü.

Real Madridde Arda Gülere uyarı Ancelottinin kulağına kadar gitti

Real Madrid'de forma giyen Arda Güler için İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Genç yıldızın disiplinsiz tavırlayı sebebiyle uyarı aldığı ifade edildi. Relevo'da yer alan haberde "Ancelotti'nin kulağına kadar gitti" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

"ARDA GÜLER'E UYARI"

Planeta Madrid'in Relevo'ya dayandırdığı habere göre Real Madrid yönetimi Arda Güler'e bir dizi uyarıda bulundu. Genç oyuncunun Madrid'deki günlerine kötü başladığı fakat son zamanlarda yavaş yavaş ritmini bulduğu aktarıldı. Buna rağmen Arda Güler'in yeteri kadar süre bulamamasını dert ettiği ve bu nedenle disiplinden uzak hareketlerde bulunduğu öne sürüldü.

Real Madridde Arda Gülere uyarı Ancelottinin kulağına kadar gitti

"ANCELOTTI'NİN KULAĞINA KADAR GİTTİ"

Relevo'da yer alan haberin detayında Arda Güler'in boş zamanlarında disiplinsiz hareketlerde bulunduğu ve bunu takım içinden bazı kişilerin raporladığı belirtildi. Arda Güler için öne sürülen disiplin probleminin Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin kulağına kadar gittiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Planeta Madrid'in Relevo'ya dayandırdığı haberde şu ifadelere yer verildi:

"Kulüp içinde onun bu davranışı, içinde bulunduğu durum nedeniyle bir isyan hareketi olarak anlaşıldı. Oynamadığı birçok maç olduğunu da belirtmek gerekir. Almería maçının olduğu gün, oynamayacağını öğrendiğinde ısınma yeleğini kötü bir şekilde fırlattı."

Real Madridde Arda Gülere uyarı Ancelottinin kulağına kadar gitti

"KİRALIK GİTMEYEBİLİR"

"Durumu hiç de kolay değildi ama tekrar yoluna giriyor gibi görünüyor. Real Madrid'in üst düzey yetkilileri ona çok güveniyor, öyle ki gelecek sezondan itibaren kiralık gitmeyebilir. Bu nedenle gelecek sezonun kadrosunda yer bulması muhtemel. Bugün itibariyle, kesinlikle hiçbir şey göz ardı edilemez."

MONTELLA'DAN ARDA YORUMU: REAL MADRID'DE OYNAMASINI İSTERİM

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla süre bulmasını istediğini söyledi. İtalyan teknik adam "Arda'nın Real Madrid'de daha fazla oynamasını isterim. Antrenman seviyesi ile maç seviyesi farklı. Arda'nın biraz daha fazla oynaması Real Madrid, milli takım ve Arda Güler için daha iyi olur." ifadelerini kullandı.

Macaristan karşısında oyuna 60. dakikada dahil olan Arda Güler'in Avusturya ile oynanacak karşılaşmaya ilk 11'de başlaması bekleniyor.

Real Madridde Arda Gülere uyarı Ancelottinin kulağına kadar gitti