İspanya La Liga Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali!

Real Madrid'de Carlo Ancelotti'den Arda Güler sinyali!

11.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Carlo Ancelotti bugünkü Granada maçı için rotasyon yapacağını söyledi, Arda Güler’in geçen hafta olduğu gibi bu hafta da ilk 11’de sahaya çıkması beklentisi oluşturdu.

Real Madridde Carlo Ancelottiden Arda Güler sinyali

LaLiga’da şampiyonluğa ulaşan Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde de finale yükseldi. Eflatun-beyazlılar ligde ilk sırayı çoktan garantilediği ve Avrupa kulvarında yola devam ettiği için Arda Güler’in kalan haftalarda süre bulması daha da kolaylaşacak.

Haberin Devamı

Ligde bugün 19.30’da deplasmanda Granada karşısına çıkacak başkent ekibinde, genç oyuncunun geçen hafta olduğu gibi ilk 11’de karşılaşmaya başlaması beklentisi hakim. Real teknik direktörü Carlo Ancelotti dün maç öncesi düzenlediği basın toplantısında bu duruma yönelik ipuçları verdi.

Şampiyonlar Ligi’nde Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecekleri final maçının kendileri açısından önemine dikkat çeken İtalyan teknik adam, rotasyon sinyaliyle bazı as oyuncuları dinlendirme sinyali verdi.

Ancelotti, “Yorucu ve yoğun bir sezon oldu, bu yüzden dinlenmeye ihtiyacımız var. Finalden önce iyi hazırlanmamıza yardımcı olacak birkaç maçımız var. Rotasyonlar olacak” dedi.

Öte yandan Arda Güler, İspanya ile oynayacağı hazırlık maçları için Madrid’de bulunan Türkiye 14 Yaş Altı Milli Futbol Takımı’nı ziyaret etti. Genç Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Selman Coşkun, ziyaret için Arda Güler’e teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin genç oyunculara ilham verdiğini belirtti.