Galatasaray Refik Arkan o iddiayı yalanladı

Refik Arkan o iddiayı yalanladı

09.04.2013 - 20:41 | Son Güncellenme:

Bir gazetede çıkan ve bugün internet sitelerine düşen Galatasaray Başkan yardımcısı Refik Arkan ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında Mersin İdmanyurdu maçı öncesi yaşandığı iddia edilen diyolağa Skorer.com noktayı koyuyor.

Refik Arkan o iddiayı yalanladı

Nevzat Dindar / Skorer Özel

Basına yansıyan ve Mersin maçında 45 dakika önce soyunma odasında Fatih Terim’e söylendiği dile getirilen “başkan artık seninle uğraşmak istemiyor. Yeni sezonda başına bir profesyonel getirilecek.” diyaloğunun kahramanı olduğu söylenen Refik Arkan Skorer.com’a yaptığı açıklamada Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Ali Dürüst ile beraber Fatih hocayı ziyaret ettik, doğrudur. Ancak kahve içtik ve bol şans diledik. Ne başkanın böyle bir niyeti, ne de benim Fatih hocamıza karşı böyle bir söylemim söz konusu olmuştur. Üstelik ikinci başkan Ali Dürüst de yanımızdaydı. O haberlere tekzip dahi yayınlamaya gerek görmedik. Ancak gerek görürsek bir açıklama yapacağız.” dedi.

Mersin İdmanyurdu maçı öncesi Fatih Terim’e aktarılan bilgi nedeniyle tecrübeli hocanın maça gergin çıktığı ve karşılaşma içindeki sinirli hareketlerinin de Refik Arkan ile yaşadığı diyalog olduğu belirtilmişti.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray resmi sitesi, akşam saatlerinde söz konusu haberin gerçeği yansıtmadığını belirten bir açıklama yaptı.

Yazarlar