Fransa Ligue 1 Rennes, Bertuğ Yıldırım transferini resmen açıkladı

Rennes, Bertuğ Yıldırım transferini resmen açıkladı

30.08.2023 - 01:51 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Atakaş Hatayspor'da flaş bir ayrılık yaşandı. Genç yıldız Bertuğ Yıldırım rekor bedelle Fransa'nın yolunu tuttu. Rennes, 21 yaşındaki yıldızın transferini resmen açıkladı!

Rennes, Bertuğ Yıldırım transferini resmen açıkladı

Rennes, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı kadrosuna kattığını açıkladı. Hatayspor, 5 milyon Euro’nun üzerinde gelir elde edecek. Bertuğ Yıldırım'ın Rennes'e transferinin resmiyet kazanması sonrasında Atakaş Hatayspor 5 milyon Euro'luk gelirin sahibi oldu. Böylece Aaron Boupendza'dan elde edilen 4 milyon 250 bin Euro'luk rekor gelir tarihe gömüldü. Gabonlu yıldız 2020-2021 sezonunda Trendyol Süper Lig'de 36 maçta attığı 22 golle gol kralı unvanına sahip olmuştu.

Haberin Devamı

BERTUĞ YILDIRIM: BU PROJENİN PARÇASI OLDUĞUM İÇİN MUTLUYUM

Rennes ile sözleşme imzalayan Bertuğ Yıldırım açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Rennes'in projesinin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şehir ve tesislerle ilgili ilk izlenimlerim çok iyi. Takım harika bir sezon geçirdi ve umarım bu yıl bir adım daha ileri gider. Yeni arkadaşlarımı tanımak için sabırsızlanıyorum. Hem entegrasyonum hem de personel konusunda onlara güvenebileceğimi şimdiden biliyorum. Yeni renklerimle yola çıkacağım için heyecanlıyım. İmza atmadan önce Doğan Alemdar'la konuştum ve bana takım ve şehir hakkında çok iyi şeyler söyledi. Rekabetçi bir ruha sahip olduğumu düşünüyorum. Sahaya her çıktığımda elimden gelenin en iyisini yapmak ve takım için savaşmak istiyorum. Ligue 1'in zor olduğunu, güçlü olduğunu ve hızlı oynandığını biliyorum. Rennes'e de bu yüzden katıldım, bu ligde mücadele edebileceğimi kanıtlamak için. Etrafım ünlü oyuncularla çevrili olacak ve ilerleyebilmem için bana iyi bakılacak. Avrupa Ligi'nde oynama fikri de çok heyecan verici." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı