Galatasaray Rezillik diz boyu

Rezillik diz boyu

26.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-kırmızılı taraftarların sahaya yanıcı madde atması nedeniyle iki kez duran Galatasaray-Udinese maçı yarıda kaldı.

Rezillik diz boyu

NEVZAT DİNDAR - AVUSTURYA KAMPINDA

Haberin Devamı

Türk takımlarının kâbusu bu kez Avusturya’daki hazırlık maçında ortaya çıktı. 4 ve 35. dakikada duran mücadelede tüm uyarılara rağmen gurbetçiler sahaya ses bombası ve meşaleler yağdırınca hakem soyunma odasına gitti. Hamzaoğlu da takımı sahadan çekti.

Türk takımlarının taraftar kâbusu yine hortladı, Galatasaray-Udinese maçı sahaya atılan yanıcı maddeler yüzünden yarıda kaldı. Avusturya’nın Klagenfurt kentindeki Sportpark Stadı’nda oynanan maçta yoğun şekilde 2 kez tribünlerden sahaya atılan maddeler nedeniyle hakem Thomas Wieser 35. dakikada maçı iptal etti.

Galatasaray’ın koruduğu kalenin arkasında bulunan taraflarlar ilk olarak maçın 4. dakikasında sahaya yanıcı maddeler atınca oyun bir süre durdu. 2 dakika boyunca Eray’ın koruduğu kalenin arkasında bulunan taraftarların yanıcı madde attığı gözlendi. 32. dakikada da gurbetçi taraftarlarımız yine benzer sahneler yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Eray’ın gözüne geldi

Atılan maddelerden biri de kaleci Eray’ın gözüne isabet etti. Bunun üzerine hakem oyunu bir kez daha durdurdu. 3 dakikalık beklemeye ve hakemin maçı iptal edeceği yönündeki anonsa karşın meşaleler yakılmaya, ses bombaları atılmaya devam etti. Hakemler soyunma odasının yolunu tutarken kale arkasındaki 150-200 kişilik grubun yanıcı madde atmaya devam etmesi sarı-kırmızılı futbolcuları da çileden çıkardı.

Udinese’nin hocası da, “İkinci yarıda benim kalecim o tribünlerin önünde yer alacak. O zaman ne olacak” diye olaya tepki gösterdi. Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da takımını sahadan çekti.

Yaptıkları taşkınlıklarla müsabakanın sonlanmasına neden olan taraftarlar, stadın diğer bölümlerinde yer alan sarı-kırmızılı futbolseverlerin tepkisini çekti. Diğer tribünlerdeki taraftarların protestolarına karşın taşkınlıklarını devam ettiren grup, bir süre stattan da ayrılmadı. Bu arada maça ilgi beklenen az olurken yaklaşık 2 bin taraftar tribünlerde yer aldı.

Yazarlar