Şampiyonlar Ligi Richarlison, Conte'yi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek? Burada aptal yok

Richarlison, Conte'yi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek? Burada aptal yok

09.03.2023 - 11:52 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Milan, Tottenham'ı saf dışı bırakarak çeyrek finale yükseldi. Dün akşam oynanan karşılaşmanın ardından Tottenham'ın Brezilyalı yıldızı Richarlison, teknik direktör Conte hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Richarlison, Conteyi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek Burada aptal yok

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Tottenham, Milan ile sahasında 0-0 berabere kaldı. İlk maçta San Siro'da rakibine 1-0 mağlup olan Tottenham kupanın dışında kalırken maçın hemen ardından Richarlison, Antonio Conte hakkında ESPN'E çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İngiliz basını Richarlison'un sözlerini manşetten verdi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

TOTTENHAM VEDA ETTİ

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında İngiliz ekibi Tottenham sahasında, İtalyan temsilcisi Milan'ı konuk etti. 90 dakika golsüz eşitlikle sona erdi. İlk maçta rakibini 1-0 mağlup eden Milan, 11 yıl aradan sonra çeyrek finale yükselen taraf oldu. Öte yandan Tottenham’da Cristian Romero maçın 78. dakikasında ikinci sarı kartı görerek takımını 10 kişi bıraktı.

CONTE: SEZON BİTMEDEN BENİ KOVABİLİRLER

Tottenham'daki geleceği sallantıda olan Antonio Conte, Milan maçının ardından açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını ama istenilen başarıların gelmesi için sabır gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Conte ayrıca sezon sonunda kontratının biteceğini fakat kulüp yönetiminin sözleşme süresini beklemeden kendisinin görevine son verebileceğini belirtti.

Haberin Devamı

Richarlison, Conteyi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek Burada aptal yok

Conte şunları söyledi:

"Sözleşmem Haziran'da sona eriyor. Göreceğiz. Sezon bitmeden beni kovabilirler. Kim bilir, belki de hayal kırıklığına uğradılar. Oyun dengedeydi. Hücumda çok daha iyi olabileceğimizi düşünüyorum. Çok daha iyisini yapabiliriz. Oyuncuların bağlılığı konusunda olumsuz bir şey söyleyemem. Başından sonuna kadar her şeylerini verdiler. Maçı 10 kişi bitirdik. Ama olumlu bir durum görmem gerekirse o da bir adım atmış olmamızdır. Geçen yıl Avrupa Konferans Ligi'nde oynadık ve grup aşamalarından çıkamadık. Şimdi bir adım attık ama bu yeterli değil ve rekabetçi olmak istiyorsak savaşmalıyız. Taraftarlar için gerçekten üzgünüm ama galibiyeti icat edemeyiz. Bunu bilmek ve bir gün bir kupanın bize gelmesi gibi bir mucize beklememek önemlidir. Sabırlı olmalıyız."

RICHARLISON'DAN CONTE'YE SERT TEPKİ

Tottenham'ın sezon başında Everton'dan 58 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Richarlison, 2022 Katar Dünya Kupası'nda da iz bırakan oyunculardan olmuştu. Tottenham'da inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Brezilyalı yıldız, Milan karşılaşmasının ardından Conte'ye çok sert tepki gösterdi.

Richarlison, Conteyi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek Burada aptal yok

ESPN Brezilya'ya konuşan Richarlison, "Neden yedek kaldığımı anlayamadım. West Ham ve Chelsea maçlarında iyi bir hava yakalamıştık. Birdenbire beni yedek kulübesinde bekletti. Wolverhampton karşısında beni beş dakikalığına oyuna soktu. 'Neden?' diye sordum ama bana hiçbir şey söylemediler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

'BUNLAR ANLAŞILMASI MÜMKÜN OLMAYAN ŞEYLER'

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Milan ile oynanacak karşılaşmadan bir gün önce antrenör ekibiyle aralarında geçen diyaloğu aktaran Richarlison, "Benden dün spor salonun test yapmamı söylediler. Testlerden geçebilirsem Milan maçında oynayabileceğimi söylediler. Beni Milan maçında yedek bıraktılar. Bunlar anlaşılması mümkün olmayan şeyler." dedi.

Richarlison, Conteyi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek Burada aptal yok

CONTE'YE AĞIR SÖZLER: BURADA APTAL YOK

ESPN'E verdiği röportajda Tottenham menajeri Conte için çok sert ifadeler kullanan Richarlison, "Bakalım yarın Conte ne diyecek ama burada aptal yok! Ben bir profesyonelim ve her gün oynamak için fazlasıyla çalışıyorum. Çok az zaman kaldı. Bu sezon benim adıma çok kötü geçti. Sakatlıklar sebebiyle biraz acı çektim. Ama sahaya girdiğimde canımı veririm. Son iki maçta kendimi toparladım ve bence oynamalıydım. Bunun için gözyaşı dökmeme gerek yok.

Haberin Devamı

Richarlison, Conteyi yerden yere vurdu: Bakalım ne diyecek Burada aptal yok

Yazarlar