Beşiktaş Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e geri dönüyor! İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir

Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e geri dönüyor! İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir

11.09.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

İskoç ekibi Rangers'ta istediği süreleri alamayan Milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Süper Lig devi, Milli sol bek için devreye girdi. İşte detaylar...

Rıdvan Yılmaz, Süper Lige geri dönüyor İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir

Rangers’ta istediği kadar şans bulamayan Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibiyle ayrılığın eşiğinde. A Milli futbolcu, transfer döneminin bitimine kısa süre kala sol bekte değişim için düğmeye basan Süper Lig devinin hedefleri arasına girdi.

Haberin Devamı

Temmuz 2022'de 4 milyon Euro bonservisle Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, İskoç ekibinde istediği ve beklediği süreyi alamıyor. Bu sezon sadece 1 maçta 25 dakika forma giyebilen Rıdvan'ın yeni rotasının Süper Lig olabileceği iddia edildi.

Rıdvan Yılmaz, Süper Lige geri dönüyor İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Büyük umutlarla imza attığı Rangers'ta yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formaya hasret kalan milli sol bek, geçtiğimiz sezon 15 maçta forma giyebildi. Beşiktaş'ın Rangers'a 4 milyon Euro'ya gönderdiği Rıdvan Yılmaz, Rangers'tan başka bir kulübe transfer olursa siyah-byazlılar bu paranın yüzde 20'sine sahip olacak. İskoç devinin bu transfer için beklentisin en az 7 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

"10 GÜN SAHALARDAN UZAK KALACAK"

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Servette ile oynadıkları maç öncesi açıklamalarda bulunan Rangers Teknik Direktörü Michael Beale oyuncusu hakkında bilgi verdi. Beale, 22 yaşındaki sol bekin 10 gün sahalardan uzak kalacağını belirterek, ''Rıdvan Yılmaz'ın ufak bir sakatlığı var Morton maçında sahalara dönecek'' ifadelerini kullandı.

3. SEÇENEK OLDU

Son dönemde Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor ve Galatasaray'ın da transfer listesinde olduğu iddia edilen Rıdvan, 3. seçenek olması nedeniyle takımdan ayrılabilir. Umut Meraş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ın Rıdvan'ı listesine eklediğini duyurdu.

Rıdvan Yılmaz, Süper Lige geri dönüyor İskoç basını: Birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir

BAŞKAN YILDIRIM: SON TEKLİFİMİZİ YAPTIK

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş’tan Umut Meraş’ı transfer etmek için yoğun mesai harcadıklarını söyledi. Yıldırım, “Umut Meraş için Beşiktaş ile görüşüyorum. Aramızda maddi olarak ufak bir fark var. Son teklifimizi yaptık. Umut Meraş, Beşiktaş’ta istenmeyen bir oyuncu. Beşiktaş taraftarı istemiyor, çocuk sahaya çıktığında bildiğini unutuyor. Beşiktaş’ta oynama şansı sıfır. Oyuncunun geleceği bitiriliyor. Biz, bir oyuncuya ekmek kapısı olmak istiyoruz” derken bu hamle Kartal'ın Rıdvan konusunda resmi adımlara başlamaya hazırlanacağı şeklinde yorumlandı.

SADECE 25 DAKİKA SÜRE ALABİLDİ

Sol bek pozisyonu için Umut Meraş ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş, eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz’ı gündemine aldı. İskoç Ibroxnews’te yer alan habere göre 22 yaşındaki oyuncu, birkaç gün içinde Rangers’tan ayrılabilir. Rıdvan Yılmaz’ın özellikle bu sezon sol bekte Borna Barisic’in önüne geçmesinin beklendiği ancak Milli yıldızın sakatlıklar sebebiyle yalnızca 25 dakika süre aldığı belirtildi. Rıdvan’ın kendi bölgesi için 3. seçenek konumuna geldiği ve Beşiktaş’a kiralık olarak gidebileceği ifade edildi. Ayrıca genç futbolcunun, Rangers’ta azalan dakikalarının ardından kulüpte kalmak istemeyeceği aktarıldı.

Haberin Devamı

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 4.5 MİLYON EURO

Geçtiğimiz sezon da sakatlıklarla boğuşan Rıdvan Yılmaz, yalnızca 15 maçta görev almıştı. Rıdvan bu karşılaşmalarda 1 asist yaptı. Güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan oyuncunun, Rangers ile olan sözleşmesi 2027 yılında sona erecek. Rıdvan Yılmaz geçtiğimiz sezon 4 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında Siyah-Beyazlılar’dan İskoç ekibine transfer olmuştu.

Yazarlar