Galatasaray River Plate, Balanta'yı satmayacak!

River Plate, Balanta'yı satmayacak!

15.08.2014 - 16:01 | Son Güncellenme:

Arjantin basınına göre Galatasaray'ın Eder Balanta ısrarı sonuç vermeyecek. Nedeni ise geçtiğimiz aylarda Beşiktaş'ın da gündemini fazlasıyla meşgul eden Manuel Lanzini!

River Plate, Balantayı satmayacak

River Plate'in 10 numarası Manuel Lanzini'yi 7 milyon 500 bin euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al-Jazira'ya satması Galatasaray'ın aynı takımda forma giyen Eder Balanta için olan transfer umutlarını tüketti.

Arjantin basınında çıkan haberlere göre teknik direktör Marcelo Gallardo ekonomik sıkıntıların azaltılması adına gelecek vaad eden isimlerinden olan Manuel Lanzini ve Eder Alvarez Balanta'dan yalnızca birinin satışına izin verdi.

Gelecek sezon hem ulusal ligde hem de Copa Libertadores'te şampiyonluk hedefleyen Buenos Aires ekibi, tercihini Lanzini'yi satmaktan Balanta'yı ise takımda tutmaktan yana kullandı. Lanzini'den sonra Balanta'nın da satılmasının takıma zarar vereceğini savunan River Plate'li yöneticiler, alınan bu kararı Kolombiyalı savunmacıya da iletti. Arjantinlilere göre Balanta'nın bu sezon takımdan ayrılması artık çok zor...