1.Lig Rizespor, Oğuz Ceylan transferini açıkladı

Rizespor, Oğuz Ceylan transferini açıkladı

10.01.2023 - 00:36 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Rizespor, Ankaragücü'nden Oğuz Ceylan'ın transferi için prensip anlaşması sağlandığını açıkladı.

Rizespor, Oğuz Ceylan transferini açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde Oğuz Ceylan'la yollar ayrılıyor. Tecrübeli savunmacı için Rizespor'dan yapılan açıklamada anlaşma sağlandığı belirtildi. Rizespor'un yaptığı açıklamada, "Çaykur Rizesporumuz Oğuz Ceylan’ın kulübümüze transferi için Ankaragücü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Deneyimli defans oyuncusu takımımızın Antalya’daki devre arası hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır. Oğuz’a 'Yuvana Hoş geldin' diyor, başarılar diliyoruz. Camiamıza ve kamuoyuna saygılarımızla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

32 yaşındaki sağ bek daha önce Beşiktaş, Siirtspor, Kahramanmaraş Belediye, Bugsaş Spor, Kartalspor, Ümraniyespor ve Gaziantep FK formaları giydi. Oğuz Ceylan'ın güncel piyasa değeri 400 bin euro olarak gösteriliyor. Oğuz Ceylan bu sezon Ankaragücü'nde 14 maçta süre aldı ve 3 asist üretti.

Yazarlar