Fenerbahçe Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi

Ronaldinho: Fenerbahçe'ye transferim engellendi

09.03.2024 - 09:08 | Son Güncellenme:

Brezilyalı efsane eski futbolcu Ronaldinho'nun, geçmişte Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğu ortaya çıktı

Ronaldinho: Fenerbahçeye transferim engellendi

Geçtiğimiz hafta ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı ile bir araya gelerek, Survivor'a katılan ve yarışmacılarla birlikte bir futbol maçı yapan Ronaldinho, Acun Ilıcalı ile arkadaş olduğu dile getirdi.

Haberin Devamı

Brezilya basınına konuşan Ronaldinho, "İtalya’dayken yazları Antalya’ya tatile giderdim. Acun Ilıcalı'yla o zamandan tanışıyoruz" dedi.


Ronaldinho'nun bir dönem Fenerbahçe'ye imza atmaya yakın olduğu ortaya çıktı. Brezilyalı yıldız, "Acun ve Roberto Carlos 2011 yılında Fenerbahçe’ye gitmem için çok ısrar ettiler ama bir Fenerbahçe yöneticisi transferimi engelledi" şeklinde konuştu.

SURVIVOR'A DAMGA VURMUŞTU

Geçtiğimiz ay Ronaldinho, Survivor All-Star'a konuk olmuştu. Brezilyalı eski yıldız, Acun Ilıcalı ile takım oldu ve Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz'a karşı oynamıştı. Ronaldinho, All Star'daki ayak tenisi ve futbol maçında sergilediği performanslarla büyük seyir zevki sunmuştu. Eski futbolcunun rövaşatası ise Survivor izleyicisini; Paris Saint Germain, Barcelona ve Milan döneminde futbolseverlere yaşattığı o muazzam zamanlara götürmüştü.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü NBA oyuncusu Jayson Tatum, Boston Celtics'teki formasını giyerek Survivor yarışmacılarıyla bir araya gelen efsane futbolcu Ronaldinho'nun videosunu paylamıştı

Ronaldinho: Fenerbahçeye transferim engellendi