Futbol Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu!

Ronaldo, Asya Şampiyonlar Ligi'nde coştu!

25.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında Ronaldo takımı Al-Nassr ile şov yaptı.

Ronaldo, Asya Şampiyonlar Liginde coştu

Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Şampiyonlar Ligi grup karşılaşmasında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr, sahasında Katar kulübü Al-Duhail'i konuk etti. Al-Nassr sahadan 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

Al-Nassr'ın gollerini 25. dakikada Anderson Talisca, 56. dakikada Sadio Mane, 61 ve 81. dakikada ise Cristiano Ronaldo kaydetti. 38 yaşındaki Portekizli yıldız Ronaldo, Anderson Talisca'nın attığı golde de asisti yapan isim oldu.

13 MAÇTA 14 GOL
Al-Nassr forması giyen Cristiano Ronaldo yeni sezona mükemmel bir başlangıç yaptı. 38 yaşındaki Ronaldo performansıyla göz doldurdu. Bu sezon tüm kulvarlarda 13 maça çıkan Cristiano Ronaldo, 14 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Cristiano Ronaldo geçen sezon Al Nassr formasıyla 19 gol 2 asist ile oynamıştı.

Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan Al-Nassr, bir sonraki karşılaşmasını Al Duhail SC ile deplasmanda oynayacak.

YILDIZLAR YAĞDI

Dünyaca ünlü birçok yıldız futbolcunun transfer olduğu Suudi Arabistan Pro Lig'i son dönemde futbolseverlerin ilgisini çekmeye başladı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo'nun yanısıra Anderson Talisca, Sadio Mane, Marcelo Brozovic ve Alex Telles gibi isimlerin bulunduğu Al-Nassr bu sezon oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 mağlubiyet aldı.

Al Nassr Teknik Direktörü Luis Castro, takımın yıldız ismi Cristiano Ronaldo'yla ilgili gelen soruya cevap verdi.

Castro, "Ronaldo ile günlük çalışmalar nasıl geçiyor?" şeklinde gelen sorunun ardından, "Kendine karşı katı olma, çalışma ve disiplin açısından küresel başarının en büyük örneği. Herkes için bir örnek. Ondan bir şey talep etmiyorum, buna gerek yok. Ronaldo zaten bunu kendisi yapıyor. Bize titizlik ve disiplin katıyor. Ronaldo her zaman kazanmak ve dünyaya kendini göstermek istiyor" dedi.

Ronaldo, Asya Şampiyonlar Liginde coştu

Yazarlar