Galatasaray Ronaldo'dan sonra hedef Galatasaray'ın yıldızı!

Ronaldo'dan sonra hedef Galatasaray'ın yıldızı!

31.12.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Al Nassr bir bomba transferi daha gündemine aldı. Suudi Arabistan ekibi, Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Ronaldodan sonra hedef Galatasarayın yıldızı

Manchester United ile yollarını sorunlu şekilde ayıran Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ile anlaşmaya vardı. Ronaldo transferinin ardından Al Nassr bu sefer Galatasaraylı yıldız ismi gündemine aldı.

Haberin Devamı

ÜST ÜSTE 5. GALİBİYET
Galatasaray Sivasspor'u deplasmanda yenerek bu sezon deplasmandaki 6. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig'de ise üst üste 5. galibiyetini almayı başardı. Bu sezon sadece Giresunspor ve Kayserispor'a mağlup olan Okan Buruk'un öğrencileri gelecek hafta içi ise Ankaragücü ile karşılaşacak.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA PRİM VERİLMİŞTİ
Galatasaray'ın 12. haftada derbi maçta Beşiktaş 'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılı yönetim 5 milyon TL'lik prim sözü vermişti. Galibiyetten kısa süre sonra Dursun Özbek yönetimi 5 milyonluk primi oyuncuların hesabına yatırmıştı.

BAŞAKŞEHİR PRİMLERİ YATTI
Galatasaray Dünya Kupası arası öncesi Başakşehir'i deplasmanda 7-0'la geçmişti. Bu karşılaşma sonrası soyunma odasına giren başkan Dursun Özbek 5 milyonun üzerinde prim sözü vermişti. Başakşehir maçında prim hakkı kazanan oyuncuların ödemeleri Sivasspor maçı öncesinde ödenmişti.

Haberin Devamı

Ronaldodan sonra hedef Galatasarayın yıldızı

İMZAYI ATTI
Manchester United'tan ayrılan Ronaldo'nun yeni takımı belli oldu. Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Suudi Arabistan ekibi 'Dünyanın en büyük sporcusu Al Nassr için resmen imzaladı' ifadeleri ile transferi resmen duyurdu. İmza sonrası Ronaldo duygularını şu sözlerle açıkladı: "Farklı bir ülkede farklı bir lig deneyimi için sabırsızlanıyorum. Al Nassr'ın vizyonu oldukça ilham verici ve etkileyici. Bir an önce takım arkadaşlarıma katılmak için heyecanlıyım."

KAZANACAĞI ÜCRET
Kulüpten yapılan açıklamada Ronaldo'nun kazanacağı ücret belirtilmezken Fabrizio Romano'nun aktardığı bilgilere göre ticari anlaşmalar da dahil olmak üzere yılda yaklaşık 200 milyon Euro kazanacak.

SIRADAKİ HEDEF ICARDI
Tutto Mercato'nun iddiasına göre; Al Nassr, Ronaldo'dan sonra Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Icardi'yi kadrosuna katmak istiyor. Icardi'nin Galatasarayla sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ronaldodan sonra hedef Galatasarayın yıldızı

TAKIM ARKADAŞLARI SÜPER LİG'DEN
Cristiano Ronaldo, Al Nassr'da yolu Süper Lig'den geçen Vincent Aboubakar, Talisca ve Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak. Öte yandan kaleci Ospina da Al Nassr'da forma giyiyor.

Haberin Devamı

RONALDO İMZAYI ATTI TAKİPÇİSİ 3 MİLYON ARTTI
Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrasında Al Nassr instagram hesabına 2.9 milyon yeni takipçi geldi. Portekizli yıldızın transferi öncesi 990 bin olan takipçi sayısı 3.8 milyona yükseldi.

REKORLARI KIRMIŞTI
Nacional altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 37 yaşındaki yıldız için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu bu süreçte 701 gol ve 223 asist üretti.