Fenerbahçe Rüya adam

Rüya adam

15.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İngiliz gazetesi Sun, internet üzerinden yaptığı ‘Dream Team’ yani ‘Rüya Takım’ çalışmasına bu hafta Robin Van Persie’yi dahil etti.

Rüya adam

İngiliz gazetesi Sun, internet üzerinden yaptığı ‘Dream Team’ yani ‘Rüya Takım’ çalışmasına bu hafta Robin Van Persie’yi dahil etti. Robin Van Persie’nin bütün kariyerinin ele alındığı videoda tek tek bütün detaylar anlatıldı.

Haberin Devamı

Hollandalı yıldızın büyük bir rüyayla yola başladığı ve çok özel bir yeteneğe sahip olduğu gösterildi. Ayrıca Van Persie’nin güçlü sol ayağına övgüler dizilirken, kariyerinde Arsenal’de bir forvet oyuncusu olduğu ve büyük başarılara imza attığı belirtildi.

Hollanda’nın altın jenerasyonunda Van Persie’nin de ismi yer alırken, ülkesinin en skorer futbolcularından biri olduğu vurgulandı. Bugünlerde kariyerine Fenerbahçe’de devam ettiği aktarılan tecrübeli forvetin, inanılmaz işler yapmaya İstanbul’da da devam ettiği gol videolarıyla öne çıkarıldı.

Ayrıca Robin Van Persie’nin 2014 Dünya Kupası’nda İspanya’ya attığı uçan kafa golü de çeşitli açılarla ve özel efektlerle bir kez daha hatırlatıldı.