İspanya La Liga İspanya'da inanılmaz son! Top havadayken maçı bitirdi, gol oldu

İspanya'da inanılmaz son! Top havadayken maçı bitirdi, gol oldu

03.03.2024 - 01:27 | Son Güncellenme:

La Liga'nın 27'nci haftasında Valencia ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Real Madrid'in 2-2'ye getirdiği maçın son düdüğünün geldiği pozisyonda gol olması sonrası ortalık karıştı.

İspanyada inanılmaz son Top havadayken maçı bitirdi, gol oldu

Valencia, La Liga'nın 27'nci haftasında Real Madrid'i konuk etti. Heyecan dolu karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sona erdi. Jesús Gil Manzano'nun maçı bitirdiği pozisyon sonrası Real Madrid'de futbolcular çılgına döndü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 2-2'lik beraberlikle devam ettiği sırada maçın sonuna 7 dakika ilave edildi. Uzatma devrelerinde yaşanan duraklamalar sonrası maçın hakemi Jesús Gil Manzano oyunu bir süre daha oynattı. 90+9'uncu dakikada Real Madrid'de sağ kanatta Brahim Diaz'ın orta yaptığı sırada maçın hakemi Jesús Gil Manzano top havadayken maçı bitirdi.

Jesús Gil Manzano'nun son düdüğü çalmasından sadece 1 saniye sonra Real Madrid'de Jude Bellingham topu ağlara gönderme başarısı gösterdi. Maçın hakemi Jesús Gil Manzano bu pozisyonda gol kararı vermedi çünkü maçın bitiş düdüğünü çaldığını işaret etti.

Jesús Gil Manzano'nun bu kararı sonrası Real Madrid'de tüm futbolcular çılgına döndü. Yedek kulübesindeki futbolcular da sahaya daldı ve Jesús Gil Manzano'ya toplu bir şekilde itiraz edildi.

Haberin Devamı

Real Madrid'de itiraz eden futbolculardan Jude Bellingham kırmızı kartla cezalandırıldı.

Real Madrid'in genç futbolcusu Aurelien Tchouameni, son düdük sonrası yaptığı açıklamada çok kısa konuştu. Fransız savunmacı şu ifadeleri kullandı: "Utanç verici!"

Valencia Teknik Direktörü Baraja, Manzano'nun maçı bitirme kararını doğru bulduğunu dile getirdi. Baraja maçın ardından yaptığı açıklamada, "Çok net gördüm. Daha gol olmadan hakem maçı bitirmişti zaten. Ayrıca ilk yarıda da 5 dakikalık ilave sürenin son saniyesinde biz gol yemiştik. Hakemin takdiridir" dedi.

Yaşananlar sonrası Real Madrid’den hakeme yönelik sert bir açıklama geldi. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hakem Gil Manzano, eşi benzeri görülmemiş bir kararla Valencia'ya karşı galibiyetin önüne geçti."

Carlo Ancelotti basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Benzeri görülmemiş bir şey yaşandı, söylenecek bir şey yok" dedi.

Yazarlar