Galatasaray Sacha Boey için Galatasaray'a servet! Transfer için girişimler başladı

Sacha Boey için Galatasaray'a servet! Transfer için girişimler başladı

21.12.2022 - 15:35 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın sezon başında takımdan göndermeyi planladığı Sacha Boey üstün performansıyla sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi oldu. Fransız oyuncu için birçok kulüp devreye girdi. Sacha Boey için Galatasaray'a ödenecek bonservis bedeli de ortaya çıktı.

Sacha Boey için Galatasaraya servet Transfer için girişimler başladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un sezon başı planlarında yer almayan ve yurt dışı kampına götürülmeyen Sacha Boey, Leo Dubois'in sakatlığı sonrası sarı-kırmızılıların vazgeçilmezi oldu. Gösterdiği performansla birçok kulübün radarına giren Sacha Boey için dev kulüp transfer girişimlerine başladı. Fransız oyuncu için düşünülen bonservis bedeli de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

KAMERUN'U REDDETTİ FRANSA'YI BEKLİYOR

Fransa ve Kamerun pasaportu bulunan Sacha Boey henüz milli takım kararını vermedi. Dünya Kupası öncesi Kamerun Milli Takımı'nda teklif alan Sacha Boey, Afrika temsilcisinin teklifini reddetti. Fransa Milli Takım'ından davet bekleyen Boey bu nedenle Kamerun'u redetti.

Sacha Boey için Galatasaraya servet Transfer için girişimler başladı

FENERBAHÇE İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Sacha Boey geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe iddiaları hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Boey, "Fenerbahçe ile ne bir iletişimim oldu ne de onlardan bir teklif geldi. Kendi performasıma bakıyorum istatistiklerle ilgilenmiyorum." ifadelerini kullanmıştı.

GALATASARAY SÖZLEŞMESİNİ YENİLEMEK İSTİYOR

Galatasaray, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin gözdesi haline gelen Sacha Boey'in sözleşmesini yenilemek istiyor. Sacha Boey'ın Galatasaray'dan yaklaşık 1.5 milyon Euroluk teklif beklediği iddia edilmişti.

Haberin Devamı

Galatasaray, Yunus Akgün'ün sözleşmesini uzatmıştı. Sarı-kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu'nun da sözleşmesini yenilemek için görüşmelerine devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, Yunus ve Kerem'in ardından Sacha Boey'la da sözleşme uzatmayı planlıyor.

Sacha Boey için Galatasaraya servet Transfer için girişimler başladı

FRANSA'DAN LYON PEŞİNDE

Fransa'dan Jeunesfooteux'te yer alan habere göre Lyon, Sacha Boey ile yakından ilgileniyor. Haberde Lyon'da forma giyen Malo Gusto'nun Real Madrid tarafından izlendiği ve olası transferde alternatif ismin Sacha Boey olduğu belirtildi.

Lyon'un Malo Gusto'nun boşluğunu Sacha Boey ile doldurmayı planladığı ifade edildi. Lyon'un transfer girişimlerine başladığı fakat bu transferi gerçekleştirmesinin mali olarak zor olduğuna vurgu yapıldı. Haberde "Lyon için bu transfer pek kolay olmayacak çünkü Galatasaray, Boey için büyük bir teklif bekliyor. Galatasaray, Sacha Boey'i satmayı düşünmüyor." denildi.

Sacha Boey için Galatasaraya servet Transfer için girişimler başladı

CRYSTAL PALACE 16 MİLYON ERUO ÖNERECEK

Jeunesfooteux yer alan haberin detayında Lyon'un Sacha Boey için Liverpool ve Crystal Palace gibi takımlarla rekabet etmesi gerektiği ifade edildi. Haberde "Edindiğimiz bilgiye göre, yaşlanan Joel Ward'ın yerine Clyne'ı düşünmeyen Patrick Vieira, bir sonraki transfer dönemi için Sacha Boey'i düşünüyor. Crystal Palace, eski Rennesli yıldızın transferi için Galatasaray'a 16 milyon Euro ödemeye hazır." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

SACHA BOEY'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Galatasaray formasıyla bu sezon 13 resmi karşılaşmada görev yapan Sacha Boey 1 asistlik katkı sağladı. Özellikle defansif katkısıyla ön plana çıkan Fransız yıldızın Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 6.5 milyon Euro olarak belirlendi.

Sacha Boey için Galatasaraya servet Transfer için girişimler başladı