Galatasaray Sacha Boey'e Premier Lig'den resmi teklif! Galatasaray'ın istediği ücret ortaya çıktı

Sacha Boey'e Premier Lig'den resmi teklif! Galatasaray'ın istediği ücret ortaya çıktı

30.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un geçen sezon vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Sacha Boey, gösterdiği performans ile Avrupa devlerini peşine taktı. Premier Lig ekibi, Fransız futbolcuya transfer için resmi teklifte bulundu. Öte yandan sarı-kırmızılı ekibin, Boey için istediği bonservis ücreti ortaya çıktı.

Sacha Boeye Premier Ligden resmi teklif Galatasarayın istediği ücret ortaya çıktı

Geride kalan sezon Süper Lig'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray, gelecek sezon için de aynı başarıyı göstermek istiyor. Sezon başında takımda düşünülmeyen Sacha Boey, forma şansı bulduğu karşılaşmalarda kendini kanıtladı ve teknik direktör Okan Buruk'un vazgeçilmez futbolcusu haline geldi. Yaz transfer sezonunda birçok takımdan teklif alan Fransız futbolcu, son olarak Premier Lig ekibinden teklif aldığı öğrenildi. Bunun yanında sarı-kırmızılı ekibin yıldız futbolcu için istediği ücret ortaya çıktı. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

SEZON BAŞI KAMPINA GÖTÜRÜLMEDİ

Geride kalan sezon başında gözden düşen isim konumunda olan Sacha Boey, sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü ile tepki çekmişti. O günlerde izinli olan ve bireysel olarak çalışmalarda bulunan Boey'nin paylaşımında fit olmadığı konuşulmuştu. Omar Elabdellaoui ve Leo Dubois'nın sakatlıkları sonrası Okan Buruk, sezonun ilk maçında Antalya deplasmanında Boey'e şans verdi. Genç oyuncu da bu şansı iyi değerlendirdi ve formayı bırakmadı.

Sacha Boeye Premier Ligden resmi teklif Galatasarayın istediği ücret ortaya çıktı

ARA TRANSFERDE BIRAKMADILAR

Boey’i takip eden kulüpler arasında Fransız ekibi Olympique Lyon’un da olduğu ifade edilmişti. Lyon scoutlarının uzun süredir izlediği Boey’i gündemine alan bir diğer takım ise Portekiz’den Sporting'di. Ancak Galatasaray şampiyonluk hedefi nedeniyle oyuncusunu ara transfer döneminde bırakmak istememişti.

Haberin Devamı

SACHA BOEY DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray'ın genç sağ beki Sacha Boey geride kalan sezon Okan Buruk'un vazgeçilmezi oldu. 22 yaşındaki oyuncu bu süreçte tam 33 resmi müsabakada forma şansı buldu. Sacha Boey bu karşılaşmalarda rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Fransız sağ bek aynı zamanda 4 asist üretti.

Sacha Boeye Premier Ligden resmi teklif Galatasarayın istediği ücret ortaya çıktı

PREMIER LIG'DEN TALİP ÇIKTI

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'e bir İngiliz takımının daha talip olduğu öğrenildi. Goal France'nin haberine göre Burnley, Fransız futbolcuyu kadrosuna katmak için harekete geçti.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Haberin detayında Premier Lig'in yeni ekiplerinden Burnley, Galatasaray'da forma giyen Sacha Boey için resmi teklifte bulundu.

25 MİLYON EURO BEKLENTİSİ

Haberde Burnley'in Galatasaray'a ne kadar bonservis ücreti teklif ettiği yer almazken, sarı-kırmızılı ekibin Boey için 25 milyon euro istediğine yer verildi.

Sacha Boeye Premier Ligden resmi teklif Galatasarayın istediği ücret ortaya çıktı

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

2021 yılında Rennes'den Galatasaray'a transfer olan Boey'in sarı-kırmızılı takım ile 2025'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

BURNLEY, REDMOND'I TRANSFER ETMİŞTİ

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Burnley, geçen sezon Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Nathan Redmond'ı transfer ettiğini duyurmuştu.