Galatasaray Sadece 3 puan değil!

Sadece 3 puan değil!

02.12.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray teknik direktörü, Beşiktaş karşısında alınacak galibiyetin getirisini futbolcularına aktardı.

Sadece 3 puan değil

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Florya’da öğrencilerine derbiyi anlatan Igor Tudor, “Benim için her karşılaşmanın değeri aynı ama böylesine büyük maçlar sizler için önemli bir fırsat... Kazanmak, sadece üç puan değil, moral ve avantaj demek” yorumunu yaptı.

Galatasaray’da teknik direktör Igor Tudor, Beşiktaş maçını kazanmaları halinde kendilerini çok güzel bir gelecek beklediğini söyledi. Florya’da futbolcularına konuşan Tudor, “Kazanmak sadece 3 puan değil. Aynı zamanda moral ve büyük avantaj demek” dedi.

Beşiktaş maçında istedikleri sonucu almaları halinde ilk yarının sonuna kadar iyi bir fikstürlerinin olduğuna dikkat çeken Hırvat teknik adam, “Beşiktaş sonrası maçlarımıza baktığımızda, devre sonuna kadar bir seri yapabiliriz. Yenilirsek belki çok şey kaybetmeyiz ama 3 puan alırsak çok net bir mesaj vermiş oluruz. Benim için her karşılaşmanın değeri aynı ama böylesine büyük maçlar sizler için önemli bir fırsat. Galatasaray olarak lider durumda olmamıza rağmen ağır eleştiriler altındayız. Bunlara karşı en iyi cevabı vereceğinizi düşünüyorum” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Tudor, “İlk yarı sonuna kadar öngördüğümüz gibi olursa devre arasına rakiplerimizin gardını düşürebilecek bir farkla girebiliriz” yorumunu yaptı.

Tercih Feghouli

Bu arada Tudor, derbinin ilk 11’i konusunda son kararını verdi. Hırvat teknik adamın maç öncesi kafasındaki tek soru işareti, Feghouli veya Yasin Öztekin arasındaki tercihteydi. Galatasaray Teknik Direktörü’nün, kupa maçında sahada 45 dakikada iyi bir görüntü sergilemeyen Feghouli’yi oynatma eğiliminde olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adam son çalışmada da as takımda Feghouli’ye yer verdi.

Böylece 4-2-3-1 formasyonuyla sahaya çıkacak olan Galatasaray’da kanatlar Rodrigues ile Feghouli’ye emanet edilecek.

Yazarlar