Galatasaray Sadri Şener’e fren

Sadri Şener’e fren

17.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şener’in Süper Lig başlamak üzereyken yaptığı sert açıklamalar ve TFF’ye yönelik tavırlarından rahatsız olan Trabzonspor’un önde gelenlerinin bordo-mavili başkanı sakin olması konusunda uyaracakları öğrenildi

Sadri Şener’e fren

Trabzonspor’un önde gelen isimlerinin Başkan Sadri Şener’i daha sakin olması konusununda uyaracakları bildirildi.
Sadri Şener’in Spor Toto Süper Lig başlamak üzereyken yaptığı sert açıklamalar ve Türkiye Futbol Federasyonu’na yönelik tavırlarıdan Trabzonspor’un önde gelen isimlerinin ciddi bir rahatsızlık duyduğu öğrenildi.
Bordo-mavili eski başkanlardan Faruk Nafiz Özak’ın başını çektiği grubun Şener’le görüşeceğ ive daha sağ duyulu davranmasını isteneceği bildirildi.
Cavcav’dan eleştiri
Bu arada TFF’nin iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’i açıklamalarından dolayı eleştirdi.
Bu süreçte herkesin dikkatli davranması gerektiğini kaydeden Cavcav, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

”Uzun yıllar kulüp başkanlığı yapmış biri olarak aynı çağrıyı bütün arkadaşlarıma yaptım. Kimsenin endişesi olmasın. Sadri, içimizde olan kardeşimiz. Şanssız bir beyanatını okudum. Sadri Şener’e de hak vermiyor değilim. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün başkanı olarak kendisini kurtarmak için böyle manasız, yersiz ve ligin başlayacağı zamanda beyanat vermesini Kulüpler Birliği olarak kınıyoruz.”

Yazarlar