Turkish Airlines Euroleague Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı

Shane Larkin'den 4 yıllık imza! Anadolu Efes resmen açıkladı

03.05.2024 - 11:13 | Son Güncellenme:

Uzun yıllardır Anadolu Efes'te başarıdan başarıya koşan ve geleceği merak konusu olan Shane Larkin resmen imzayı attı. İşte detaylar...

Shane Larkinden 4 yıllık imza Anadolu Efes resmen açıkladı

EuroLeague'de gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Anadolu Efes'te Shane Larkin'in geleceği merak ediliyordu. İsmi Fenerbahçe'yle de anılan yıldız basketbolcu imzayı attı.

Haberin Devamı

SKORER DUYURMUŞTU

Skorer'in daha önce Shane Larkin'in, 4 yıl daha lacivert-beyazlı forma için mücadele edeceğini duyurmuştu. Anadolu Efes de anlaşmayı resmen açıkladı.

Anadolu Efes resmi internet sitesinden yıldız basketbolcu ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı:

Anadolu Efes'in açıklaması şu şekilde:

2018-19 sezonu başında takımımıza katılan Shane Larkin’in sözleşmesini dört yıllığına uzattık. Altı sezondur formamızı giyen başarılı oyuncumuz dört sezonu tamamlamasının ardından 10. sezonunu yaşayarak, sekiz sezon ile formamızı en uzun süre giyen yabancı oyuncumuz ünvanını Bryant Dunston’dan devralacak.

Larkin, takımımızda iki Euroleague şampiyonluğu, bir Euroleague ikinciliği, üç Türkiye Ligi şampiyonluğu, bir Türkiye Kupası ve üç Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşadı. Shane Larkin 2018-19 sezonunda Final Four’un en skorer oyuncusu olurken, 2020-21 sezonunda Euroleague’in en iyi ikinci beşine, 2021-22 sezonunda da Euroleague’in en iyi beşine adını yazdırdı.

Haberin Devamı

4 MİLYON DOLAR KAZANACAK

Elde edilen bilgilere göre Shane Larkin, Anadolu Efes'teki yeni sözleşmesi ile yıllık 4 milyon dolar kazanacak.

FENERBAHÇE BEKO'DAN TEKLİF İDDİASI

Inside EuroLeague'in iddiasına göre; Fenerbahçe Beko, 2018'den bu yana Anadolu Efes forması giyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Shane Larkin'e 3 yıl için 10 milyon dolarlık bir sözleşme teklif etmişti.

BU SEZONUN YILDIZI

Anadolu Efes'le 2021-2022'de üst üste iki defa EuroLeague şampiyonluğu yaşayan takımın kilit isimlerinden biri olan Shane Larkin, bu sezon da takımın yıldızı oldu.

Birleşik Amerikalı oyuncu, forma giydiği 34 maçta; 16.8 sayı, 5.1 asist, 2.9 ribaunt, 1.1 top çalma ortalamaları başarılı bir performans ortaya koydu.

Yazarlar