Galatasaray SAKLAMBAÇ

SAKLAMBAÇ

14.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son iki haftayı beraberlikle kapatan, M.P.Antalya karşısına kötü gidişe “dur” demek için çıkan G.Saray, sayısız pozisyona girdiği maçta adeta zoru başardı. İlk düdükle birlikte yoğun baskı kuran ancak skor avantajını yakalayamayan Cim-Bom, Tita ile sarsıldı. İkinci yarıda Drogba eşitliği sağladı, ancak galibiyet yine olmadı

SAKLAMBAÇ

MAÇIN?ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Garip şekilde maç öncesi yaşanabilecek her türlü olumsuzluk vardı bir kere... Fatih Terim-Milli Takım meselesi ister istemez motivasyonları etkilemiş, kritik Real Madrid ve Beşiktaş maçları öncesi MP Antalyaspor mücadelesi pek önemsenmemişti. Üstelik takımın futbol zekası Selçuk ile beraber Hamit ve Gökhan Zan sakattı. Bu isimlerden birinin yokluğu bile bir anda birkaç taşı yerinden oynatabiliyor! Buna bir de jet lag Muslera ile yorgun Sneijder eklenince kadro ciddi anlamda değişim geçirdi.
Maçta da Aslan’ın aleyhine bir senaryo vardı. Direkler, kaçan fırsatlar... Aslında geride kalan 3 haftada 1 gol atabilen bir takım için bu görüntü fena sayılmazdı. Ne var ki son noktada özellikle Burak gününde değildi.
Daha 8. dakikada ikinci top direkten dönüyordu. Hakan’ın ortası ve Emre Çolak’ın şutunda tribünler “Gol” diye ayağa kalkarken şans Cim-Bom’dan yana değildi. Yine ilk bölümde Burak ve Drogba net fırsatları kullanamayan isimlerdi. 20’de ise Antalya geldiği gibi golü buldu. Sağdan gelişen atağın sonunda Tita topu çatala taktı. İkinci yarı Burak kaçırmaya devam etti. 66’da akıl almaz bir şekilde Umut golü atamadı. 74’te Diarra ile konuk ekip gole yaklaştı. 1 dakika sonra umut veren gol Drogba’dan geldi. 87’de 18’lik Bruma’nın sol ayakla füzesinde Hakan soluna iyi uzandı. Uzatmanın ilk dakikasında ise Drogba yakın mesafeden kafa ile dışarı vurdu.
İlginçtir, Metin Oktay’ın anıldığı bir günde gözler en çok da onun gibi bir golcüyü arıyordu!

Haberin Devamı

SAKLAMBAÇ

KIRILMA?ANI

Kaçan fırsatlar
Hem ilk yarı, hem de ikinci yarı birçok pozisyonu cömertçe harcadı sarı-kırmızılı futbolcular. MP Antalya da hücumdaki kısır oyununa karşın puan aldı.

22 cm ofsayt

Drogba’nın golü Lig TV pierrosu tarafından ölçüldü, ofsayt olduğu görüldü.

Milli birlik ve beraberlik!
Fatih Terim, 22 Ağustos 2013’te A Milli Takımı’nda da görev yapmaya başladı. Bu tarihten sonra ligde Galatasaray ile 3 maça çıkan Terim, üç beraberlikle karşılaştı. Cim-Bom, Bursa ile 1-1, Eskişehir ile 0-0, Antalya ile 1-1 berabere kaldı.

Cuma sendromu
Geçen sezon cuma günleri oynadığı 9 maçın 6’sında puan kaybı yaşayan Galatasaray, bu yıl da cuma günü oynadığı ve berabere kaldığı Eskişehirspor maçının ardından, dün de Medical Park Antalyaspor karşısında iki puan kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip, şampiyon olduğu geçen sezon 5 yenilgisinden 4’ünü cuma günleri oynadığı karşılaşmalarda almıştı.