Galatasaray Samassa, Aslan’ı unuttu!

Samassa, Aslan’ı unuttu!

17.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Demir Grup Sivasspor’un başarılı kalecisi Samassa, ligin ikinci yarısında Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’la şampiyonluk mücadelesi vereceklerini belirtirken, Galatasaray’ı rakipler arasında saymadı

Samassa, Aslan’ı unuttu

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Demir Grup Sivasspor’un başarılı kalecisi Mamadou Samassa, Fransız basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Süper Lig’deki zirve rekabetinden, kırmızı-beyazlı takımın son durumuna kadar birçok detayı paylaşan 29 yaşındaki Malili file bekçisi, şampiyonluktaki en büyük rakipleri arasında Galatasaray’ın ismini saymadı. Başarılı eldiven, “Ligin ikinci yarısında çok zor bir mücadele olacak. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a karşı çok çekişmeli bir yarışın içinde olacağız” diye konuştu.

Samassa, Türkiye’deki futbol ortamını çok beğendiğini de ifade etti. Demir Grup Sivasspor olarak çok başarılı bir dönemden geçtiklerinin altını çizen kırmızı-beyazlı file bekçisi, “Ben zaten Türkiye’yi gözüme kestirmiştim. Buradaki futbol ortamı çok hoşuma gittiğimden dolayı son 2-3 yıldır Türkiye’ye gitmeyi düşünüyordum. Sadece stadyumlardaki atmosfer böyle düşünmeme neden oldu. Geldiğimdeyse çok güzel bir ülke buldum. Süper Lig de oldukça güçlü bir lig” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı